Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ruutupaidat kesytti Ilveksen Vaasassa

 
Ruutupaidat kesytti Ilveksen Vaasassa

Ilveksen futsalmiehistö lähti hyvissä ajoin Tampereelta kohti Vaasaan ja futsal-liigan kamppailua Ruutupaitoja vastaan. Mutta heti Ylöjärven jälkeen ennakoitiin tulevaa, kun bussin moottori laukesi ja syttyi palamaan. Siinä sitten hangessa odotteli joukkue 45 minuuttia varakalustoa. Loisto alku reissulle.

 

Ottelun alkuun piti joukkueen panostaa, mutta toisin kävi jälleen - Ruutupaidat rokotti heti, kun ottelua oli pelattu vajaat kaksi minuuttia. Kuuden minuutin kohdalla pantiin sitten pallo omaan pussiin. Molemmat tilanteet lähtivät vastahyökkäyksistä. Kun jaksoa oli pelattu hieman yli puolenvälin teki läpi ottelun hyvin pelannut Sami Kokkonen Ilveksen ensimmäisen. Ruutupaidat tehdessä vielä yhden - lähdettiin tauolle lukemissa 3-1.

 

Toiselle jaksolle Ilves tuli terävänä, kun Tero Nieminen latasi kavennuksen Juha-Pekka Torvisen erinomaisesta syötöstä. Maali oli todellinen koulumaali. Sitten se hektinen maalin jälkeinen "vaihto", nukahdus, ja vaasalaiset jälleen kahden maalin johtoon. Ilves pääsi kuitenkin vielä tasoihin, kun ensin Torvinen pommitti sisään kovan vapaapotkun ja hetkeä myöhemmin eittämättä koko ottelun upein suoritus Olli-Pekka Toikkoselta. Toikkonen vei vaasalaisia vuoron perään kahville melkoisella kikka repertuaarilla, kova laukaus ja Nieminen ohjasi ottelun toisen maalinsa. Kaikki näytti liiankin hyvältä. Minuutti ja Tom Svarvar tykitti vasempaan yläkulmaan vaasalaiset jälleen johtoon. Ottelua oli jäljellä viisi minuuttia, kun Ilves otti aikalisän ja voittoa lähettiin hakemaan tosissaan, kun reikäpaita otettiin kentälle. Toisinaan riskinotto kannattaa, nyt kuitenkin tuloksena kaksi maalia omaan päähän. Mutta loppuun asti silti mentiin ja Teemu Terho pääsi lopussa vielä kaventamaan Torvisen syötöstä ottelun loppulukemiksi 7-5.

 

Ruutupaidat käyttivät täydellisesti jokaisen maalipaikkansa hyväksi ja ansaitsivat näin voittonsa. Ilveksen oma puolustuspeli ei ollut niin huolellista ja onnistunutta kuin edellisen viikonlopun otteluissa. Viisi tehtyä maalia, kun pitäisi riittää futsal ottelun voittoon.

 

- Me ei vaan opita sitten millään pelaamaan Ruutupaidat tyyppistä joukkuetta vastaan. Aina - aina on vaikeuksia. Vaikka tiedämme, että vääntämistä ja nuhjaamista se tulee olemaan kapeassa salissa ,silti ne vaikeudet vaan tulevat "muka" uutena eteemme. Otan tappion kyllä omalle kontolleni, en löytänyt joukkueelle ratkaisun avaimia, totesi Ilveksen valmentaja Olli Terho ottelun jälkeen.

 

- Seuraavaksi sitten tiistaina pelaamaan Vantaalle todellinen iltapeli. Ottelu alkaa klo 21, mikä on aivan käsittämättömän myöhäinen ajankohta arkipelille. Kolmea pistettä lähdetään jälleen hakemaan. Toivottavasti saadaan edes nyt täysi pöytäkirjallinen miehiä matkaan, toivoi joukkueenjohtaja Tommi Nieminen.

 

 

Ruutupaidat - Ilves FS 7-5 (3-1)
01.27 1-0 Lassi Mäkitalo (Arto Saranpää)
06.02 2-0 oma maali
11.27 2-1 Sami Kokkonen
14.23 3-1 Matti Lampi (Tom Svarvar)


22.10 3-2 Tero Nieminen (Juha-Pekka Torvinen)
22.33 4-2 Lampi (Pekka Liukkonen)
24.27 4-3 Torvinen
26.12 4-4 Nieminen (Olli-Pekka Toikkonen)
27.13 5-4 Svarvar (Peter Kauppi)
36.42 6-4 Svarvar
37.02 7-4 Aapo Autio (Saranpää)
39.27 7-5 Teemu Terho (Torvinen)


Parhaat pelaajat:
Ruutupaidat: Matti Lampi.
Ilves FS: Tero Nieminen.


Tähtipelaajat:
3: Matti Lampi, Ruutupaidat
2: Tom Svarvar, Ruutupaidat
1: Olli-Pekka Toikkonen, Ilves FS

 

Ilves Futsalin tiedotteesta  / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää
Tampereen futsalderby, osa 2

Tampereen futsalderby, osa 2

Ilves FS ja ACE iskevät sunnuntaina yhteen kauden toisessa Tampereen Derbyssä.

Lue lisää
Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Kevätkierros on saanut Ilveksen syttymään hurjaan vireeseen.

Lue lisää
Ilves tappoi samban

Ilves tappoi samban

Ilves FS näytti mistä mestarit on tehty ja nollasi hyökkäysvoittoisesta samba-futsalista tunnetun Tervarit 0-5.

Lue lisää
Ilves lauantaina Ouluun

Ilves lauantaina Ouluun

Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan.

Lue lisää
KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy johti ottelua jo 6-1, mutta Ilves FS ei antanut periksi ja kiri toisella puoliajalla Timur Inapsban hattutempulla maalin päähän.

Lue lisää