Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vantaan iltavaloissa pisteet Tampereelle

 
Vantaan iltavaloissa pisteet Tampereelle

Ilves FS palasi voittojen tielle, kun tamperelaiset kohtasivat Vantaan Veturin Futsal liigan -ottelussa Tikkurilan Urheilutalossa. Ottelu pelattiin poikkeuksellisen myöhäiseen ajankohtaan, klo 21 alkaen.

Kenttävuoro alkoi vasta klo 20.30, joten pallollinen valmistautuminen jäi todella lyhyeksi. Tämä ei varmasti johdu järjestävästä VALOn oraganisaatiosta, vaan yksiselitteisesti kenttätilanne Vantaalla on ilmeisen huono. Katseen voikin kääntää Suomen Palloliiton suuntaan, Voisi Palloliitto tehdä jotain olosuhteiden parantamiseksi? Selkeitä säännöksiä on ottelukutsuihin ja tuomareiden virkistysjuomiin, mutta vajaan puolen tunnin pallollinen valmistautuminen liigaotteluun on surkuhupaisa. Lisäksi ennen ottelua harjoitellut naisten salibandyjoukkue kielsi Ilveksen pelaajilta alkujuoksut kaukalon ulkopuolella, missä tilaa olisi ollut riittävästi.. Käsittämätöntä yhteistyötä Vantaan suunnalla.

Sitten itse ottelutapahtumiin, ensimmäinen jakso alkoi Ilveksen hienoisella hallinnalla, mutta VALOn puolustus kesti. Samanlaisiin ylivoimahyökkäyksiin ei päästy kuten viimeksi Tampereella. Kun vajaa kuusi minuuttia oli ottelua pelattu, VALOn taitava Otto-Pekka Jurvainen pyöräytti itsensä laukaisupaikkaan ja ottelun avausmaali oli tehty. Kotijoukkueen avausmaalin jälkeen otti vieraileva Ilves ottelua enemmän kontrolliin ja loi paikkoja tasaiseen tahtiin. Tulosta syntyi ajassa 16.41, kun Ilves teki erikoistilanne maalin kulmapotkusta, jossa Teemu Terho puttasi Petteri Pulkkisen jakelusta tasoituksen. Edellisestä ehti kulua ainoastaan 18 sekuntia, ja Petteri Saukoniemen ruoska puhui tuhoisasti. Pallo maalin takakulmaa voimalla, syöttäjänä T. Terho. Puoliajalle lähdettiin siis Ilveksen johtaessa 1-2.

Toista jaksoa ehdittiin pelata ainoastaan muutama minuutti, kun Ilves puolustus lahjoitti VALOlle tasoituksen. Jakson puolivälissä Pulkkinen siirsi kuitenkin vihreässä pelanneen Ilveksen jälleen johtoon ja runsas minuutti siitä Saukoniemi latasi illan toisen Pulkkisen syötöstä. Ottelu näytti ratkenneen, mutta VALO jatkoi taistelua ja pääsi kaventamaankin, kun ottelua oli jäljellä noin 4 minuuttia. Tällä kertaa Ilves pelasi järkevästi loppuun asti ja piti hermonsa kurissa. Maalin voitto riitti kolmeen pisteeseen ja täysin paineettomaan loppukauteen.

 

Ottelun hahmoja olivat Pulkkinen (1+2), T. Terho (1+2), Saukoniemi (2+0). Matias Lara maalissa voi olla myös tyytyväinen iltapuhteeseensa.

 

- Se oli siinä. Lauantaina lähdetään kiusaamaan sitten turkulaisia. Nyt saadaan TPK Spiralille ja pelaajilla on varmasti muistissa kauden avauksen konttaus Samppalinnassa. Ei tule toistumaan, totesi Ilveksen joukkueenjohtaja Tommi Nieminen ottelun tauottua.

 

- Spiraliin vain katsomaan. Turku- pelit ovat aina olleet tasokkaita ja erittäin värikkäitä tapahtumia, lopetteli T. Nieminen.

 

 

VALO - Ilves FS, 3-4 (1-2)
05.51 Otto-Pekka Jurvainen (Nico Weckström) 1-0
16.41 Teemu Terho (Petteri Pulkkinen) 1-1
16.59 Petteri Saukoniemi (Terho) 1-2

 

25.18 Aki Miettinen 2-2
31.56 Pulkkinen (Terho) 2-3
33.50 Saukoniemi (Pulkkinen) 2-4
36.25 Miettinen (Weckström) 3-4

 

Parhaat pelaajat:
VALO: Otto-Pekka Jurvainen.
Ilves FS: Teemu Terho.


Tähtipelaajat:
3: Teemu Terho, Ilves FS.
2: Otto-Pekka Jurvainen, VALO.
1: Petteri Saukoniemi, Ilves FS.

 

Ilves FS tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää