Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapparalla vilkas viimeinen siirtopäivä

 
Tapparalla vilkas viimeinen siirtopäivä

SM-liigassa viidennellä sijalla oleva Tappara oli aktiivisena siirtomarkkinoilla SM-liigan viimeisenä mahdollisena siirtopäivänä
hankkimalla kolme uutta pelaajaa.

Kirvesrintoihin uusina pelaajina tulevat 19-vuotias tanskalainen hyökkääjä Nichlas Hardt, 180-senttinen ja 83-kiloinen nuorukainen siirtyy kirvesrintoihin Tanskan liigan Herlev Hornetsin joukkueesta, jossa hän on tällä kaudella tehnyt tehopisteet 8+25=33. Viime kaudella Hardt valittiin mm. Tanskan liigan Vuoden tulokkaaksi.

Lisäksi HPK:sta siirtyi 22-vuotias hyökkääjä Iivo Hokkanen sekä Bluesista puolustusta vahvistaa 31-vuotias Kimmo Pikkarainen

Vaihtokaupoissa Bluesin ja HPK:n kanssa Tapparasta lähtevät laitahyökkääjä Niko Nieminen Espooseen ja puolustaja Harri Ilvonen Hämeenlinnaan. Tapparan 18-vuotias hyökkääjä Niclas Lucenius puolestaan siirtyy loppukaudeksi LeKin joukkueeseen Mestikseen. Lucenius on ollut tällä kaudella 28 kertaa kirvesrintojen liigakokoonpanossa ja saanut kaksi syöttöpistettä.

- Niko Niemisestä oli ikävä luopua, mutta Blues halusi hänet ja meillä oli kovempi tarve puolustajalle. Pikkarainen tuo takalinjoillemme kaivattua leveyttä. Hokkanen ja Hardt ovat mielenkiintoisia nuoria pelaajia, jotka puolestaan täydentävät hyvin hyökkäyskalustoamme, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen perustelee siirtoja.

Tampereen Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää