Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves avausvoittoon

 
Ilves avausvoittoon

Ilveksen mollivoittoiset harjoitusottelut saivat tänään Pirkkahallissa uuden sävelen. Kylässä käynyt SalPa sai todeta tupsukorvat selvänumeroisesti paremmaksi. Ilves tyylitteli ottelutapahtumiltaan melko tasaväkisestä väännöstä puhtaan 3-0 voiton ottelun viimeisen 20 minuutin ansiosta, jolloin kissalauma raateli vastustajan puolustuslinjat sirpaleiksi.

- Pelaaminen ei ollut vieläkään ihan sellaista kuin mihin varmasti pystymme. Pallon kanssa tuntuu olevan vähän liikaa hoppua. Tuloksellisesti toki hyvä tulos ja tästä on hyvä jatkaa... oikeilla raiteilla ollaan, maalaili illan komeimman osuman laukonut T. Hevonkorpi ottelun tauottua.

Ensimmäinen jakso sujui pitkälti joukkueiden tunnustellessa paitsi toisiaan mutta myös Pirkkahallin kovaa pelialustaa, joka jaksaa ihmetyttää joka kerta. Valtaosa pelistä käytiin keskialueella ja varsinaiset maalintekopaikat olivat vähissä. Silmiinpistävää oli Ilveksen kurinalainen puolustuspelaaminen, joka oli selvästi paremmalla tasolla kuin aiemmassa ottelussa. Ilveksen nuoret palloilijalupaukset Lappalainen, Ruukki ja Majamaa saivat muutamaan otteeseen aiheutettua salolaispuolustukselle harmia, mutta ei osumiin asti. SalPakaan ei omassa hyökkäyspelissään juuri loistanut, joten tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso käynnistyi samaan tahtiin kuin mihin ensimmäinen päätettiin. Ilves hallitsi kenttätapahtumia hienokseltaan, mutta tehoja saatiin odottaa aina 70 minuutille asti. Illan ensimmäisestä osumasta vastasi Aapo Lappalainen, joka toimitti pallon kulman jälkimainingeista verkon perille. Siivet selkäänsä saanut Ilves vei tästä lähtien ottelua miten halusi. Edellisestä osumasta oli kulunut vain neljä minuuttia kun nähtiin jotain kaunista. Toni Hevonkorpi pelasi pallon loistavan laitanousun tehneelle Ilari Ruuthille ja jatkoi itse nousuaan rangaistusalueen tuntumaan. Ilari toimitti pallon laidasta kuin tilaustyönä takaisin ja "Heppa"latasi pomppivan pelivälineen vastuttamattomasti maalin yläkattoon. SalPan "eväät" oli tässä kohtaa syöty. Lisää oli kuitenkin vielä tulossa ja ajassa 78 minuuttia Ilves iski jälleen. Majamaa pelasi pallon keskialueella Ruukille, joka jatkoi pallon pystyjuoksun tehneelle Lappalaiselle. Aapo kaasutti rangaistusalueelle ja laukoi varmasti pallon takanurkkaan. Enempää ei tarvittu ja näin siis Ilvekselle maukas voitto 3-0.

Kuten jo aiemmin mainittiin, oli koko joukkueen puolustuspelaaminen ryhdikästä. Ilveksessä oli tänään runsaasti onnistujia ja kaikki ansaitsevat kiitoksen nöyrästä esityksestä. Jo mainittujen lisäksi puolustajat Toni Järvinen ja Topi Mattila saavat erityismaininnan ahkerasta molempiin suuntiin pelaamisesta. Seuraavan kerran Ilves pelaa Raumalla P-Iiroja vastaan ensi lauantaina 9.2.


3.2.2008 Pirkkahalli, harjoitusottelu

Ilves-SalPa 3-0 (0-0)

70´ Lappalainen Aapo 1-0
74´ Hevonkorpi Toni 2-0
78´ Lappalainen Aapo 3-0
 
Ilveksen kokoonpano:
Jesse Mattila
Sakari Putkonen
Petteri Poukka
Toni Järvinen ('61 Ilari Ruuth)
Topi Mattila
Toni Hevonkorpi
Mikko Pessi
Jussi Räsänen
Kimmo Ruukki
Aapo Lappalainen
Jarno Majamaa
 
Ilves jalkapallon tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää