Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves avausvoittoon

 
Ilves avausvoittoon

Ilveksen mollivoittoiset harjoitusottelut saivat tänään Pirkkahallissa uuden sävelen. Kylässä käynyt SalPa sai todeta tupsukorvat selvänumeroisesti paremmaksi. Ilves tyylitteli ottelutapahtumiltaan melko tasaväkisestä väännöstä puhtaan 3-0 voiton ottelun viimeisen 20 minuutin ansiosta, jolloin kissalauma raateli vastustajan puolustuslinjat sirpaleiksi.

- Pelaaminen ei ollut vieläkään ihan sellaista kuin mihin varmasti pystymme. Pallon kanssa tuntuu olevan vähän liikaa hoppua. Tuloksellisesti toki hyvä tulos ja tästä on hyvä jatkaa... oikeilla raiteilla ollaan, maalaili illan komeimman osuman laukonut T. Hevonkorpi ottelun tauottua.

Ensimmäinen jakso sujui pitkälti joukkueiden tunnustellessa paitsi toisiaan mutta myös Pirkkahallin kovaa pelialustaa, joka jaksaa ihmetyttää joka kerta. Valtaosa pelistä käytiin keskialueella ja varsinaiset maalintekopaikat olivat vähissä. Silmiinpistävää oli Ilveksen kurinalainen puolustuspelaaminen, joka oli selvästi paremmalla tasolla kuin aiemmassa ottelussa. Ilveksen nuoret palloilijalupaukset Lappalainen, Ruukki ja Majamaa saivat muutamaan otteeseen aiheutettua salolaispuolustukselle harmia, mutta ei osumiin asti. SalPakaan ei omassa hyökkäyspelissään juuri loistanut, joten tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso käynnistyi samaan tahtiin kuin mihin ensimmäinen päätettiin. Ilves hallitsi kenttätapahtumia hienokseltaan, mutta tehoja saatiin odottaa aina 70 minuutille asti. Illan ensimmäisestä osumasta vastasi Aapo Lappalainen, joka toimitti pallon kulman jälkimainingeista verkon perille. Siivet selkäänsä saanut Ilves vei tästä lähtien ottelua miten halusi. Edellisestä osumasta oli kulunut vain neljä minuuttia kun nähtiin jotain kaunista. Toni Hevonkorpi pelasi pallon loistavan laitanousun tehneelle Ilari Ruuthille ja jatkoi itse nousuaan rangaistusalueen tuntumaan. Ilari toimitti pallon laidasta kuin tilaustyönä takaisin ja "Heppa"latasi pomppivan pelivälineen vastuttamattomasti maalin yläkattoon. SalPan "eväät" oli tässä kohtaa syöty. Lisää oli kuitenkin vielä tulossa ja ajassa 78 minuuttia Ilves iski jälleen. Majamaa pelasi pallon keskialueella Ruukille, joka jatkoi pallon pystyjuoksun tehneelle Lappalaiselle. Aapo kaasutti rangaistusalueelle ja laukoi varmasti pallon takanurkkaan. Enempää ei tarvittu ja näin siis Ilvekselle maukas voitto 3-0.

Kuten jo aiemmin mainittiin, oli koko joukkueen puolustuspelaaminen ryhdikästä. Ilveksessä oli tänään runsaasti onnistujia ja kaikki ansaitsevat kiitoksen nöyrästä esityksestä. Jo mainittujen lisäksi puolustajat Toni Järvinen ja Topi Mattila saavat erityismaininnan ahkerasta molempiin suuntiin pelaamisesta. Seuraavan kerran Ilves pelaa Raumalla P-Iiroja vastaan ensi lauantaina 9.2.


3.2.2008 Pirkkahalli, harjoitusottelu

Ilves-SalPa 3-0 (0-0)

70´ Lappalainen Aapo 1-0
74´ Hevonkorpi Toni 2-0
78´ Lappalainen Aapo 3-0
 
Ilveksen kokoonpano:
Jesse Mattila
Sakari Putkonen
Petteri Poukka
Toni Järvinen ('61 Ilari Ruuth)
Topi Mattila
Toni Hevonkorpi
Mikko Pessi
Jussi Räsänen
Kimmo Ruukki
Aapo Lappalainen
Jarno Majamaa
 
Ilves jalkapallon tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää