Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Saarinen Tapparan päävalmentajaksi 2008-2010

 
Mikko Saarinen Tapparan päävalmentajaksi 2008-2010

Jääkiekon SM–liigassa tällä hetkellä viidentenä oleva tamperelaisjoukkue Tapparan tulevaksi päävalmentajaksi nousee tapparalaisen valmentajakoulun oma kasvatti Mikko Saarinen. Rauli Urama jättää tämän kauden jälkeen päävalmentajan tehtävät Tapparassa aiemmin tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Mikko Saarinen on syntynyt Tampereella 10.7.1970 ja on tehnyt Tapparassa valmennustyötä vuodesta 1990 alkaen. Viimeisimpinä pesteinä: A-juniorien päävalmentaja 2000-03 ja liigajoukkueen valmentaja 2003-08. Lisäksi hän toimi 2004-06 Jääkiekkoliiton nuorisomaajoukkueessa. Saarinen on suorittanut Valmentajan erikoisammattitutkinnon vuonna 2001. Jääkiekkovalmentajana hän on saavuttanut urallaan Nuorten Suomen Mestaruuden vuonna 2001.

Tappara toimitusjohtaja Mikko Leinonen on mielissään, että Tappara saa pitkästä aikaa pitkän linjan tapparalaisen valmentajan, jolla on tuntemus Tapparan juniorikoulun käyneistä pelaajista ja tapparalaisesta pelitavasta.

– Katsoimme, että jatkamme nykylinjalla ja Saarinen on paras tarjolla olleista vaihtoehdoista täyttämään Uraman jättämän suuren aukon Tapparan päävalmentajana, kertoi Leinonen omia ja Tamhockey Oy:n hallituksen tuntoja valmentajapäätöksen jälkeen.

Saarinen ottaa Tapparan joukkueen valmennusvastuun 1.5.2008.

Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää