Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic kumosi Gunnersin Sami Nymanin johdolla

 
Classic kumosi Gunnersin Sami Nymanin johdolla

Tampereen herruusmittelön ensimmäinen puolisko meni jopa Gunners-hallinnassa, mutta lopputulos ei jättänyt sijaa arvailuille kaupungin ykkösjoukkueesta. Classic nappasi revanssin punapaitaisista naapureistaan luvuin 7–2 (1–0, 2–1, 4–1).

Vaikka Classic vei numerollisesti nimiinsä kaikki kolme kaksikymppistä, oli oikeastaan vasta kolmas erä sellaista peliä, jota maanosan kolmoseksi rankatulta seurajoukkueelta voi odottaa. Gunnersin nuoren porukan sortuessa virheisiin rutinoitunut Classic ratkaisi ottelun.

– Oli vähän sekavaa peliä puolin ja toisin kaksi ekaa erää. Meille sattui aivan älyttömiä virheitä, mitä ei olla tehty pitkään aikaan. Jussi Viitanen pelasi maalilla taas hyvän pelin ja selvittiin mokistamme, laitahyökkääjä Sami Nyman kertasi vaivalloista alkupeliä.

Vaikka joukkue sortuikin aika ajoin helppoihin virheisiin, vaikutti Nyman itse terävältä läpi ottelun. Miehen 1–0- ja 3–1-maalit ensimmäisessä ja toisessa erässä syntyivät tuttuun Classic-malliin nopeiden vastaiskujen päätteeksi ja kolmannen erän 5–1-osuma puolestaan ylivoimalla Henri Johanssonin poikittaissyötöstä.

Gunnersin etsikkoaika ottelussa osui toisen erän alkupuoliskolle. Vahva jässikkä Henri Mäenpää rynni 1–1-tasoituksen erän alkuun ja siivitti G:n lupaavanoloiseen lentoon. Gunners hukkasi kuitenkin muutamat namupaikkansa heikkoon viimeistelyyn ja Jussi Viitasen loistotorjuntoihin.

– Tokan erän loppuun Classic näytti, miksi se on taistelemassa sarjan piikkipaikasta. Meidän pelaajamme jäivät itkemään korkeaa mailaa ja kaveri kävi tekemään maalin ja heti seuraavasta vaihdosta toisen, Gunners-luotsi Mika Myllyniemi muisteli ottelun ratkaisuhetkiä.

Nykyään Classic puolustaakin hemmetin hyvin. Siellä on entiset maaliruiskut hyvin polvella peittämässä vetoja, Myllyniemi jatkoi naapuriseuran kehumista.

Myös Classicin valmentaja Pasi Peltola ajoitti ottelun ratkaisun toisen erän lopulle. Sitä ennen joukkueen pelissä näkyi hänen mukaansa jonkin verran parin viikon ottelutauon tuoma tuntuman puute.

– Toisen erän ekat 15 minuuttia oli Gunnersin etsikkoaikaa, kun meidän peli meni väkisinyrittämiseksi. Ottelun viimeiset 25 minuuttia oli jo täysin meidän. Alkoi olla sitä omaa pallollista peliä, Peltola analysoi.

Classicin paras osa keskiviikkona oli jälleen Sami Mattilan johtama kakkosvitja allaan hyvin onnistuneet Joona Nieminen ja Matti Toivio. Ykköskentästä puuttui flunssainen Ville Lahdensuo sekä vielä keskenkuntoinen Juuso Kiviharju. Kiviharjun paikan täytti hyvin Vesa-Matti Virtanen ja Lahdensuota tuurasivat Mikko Leikkanen ja Matti Koskela.

Lue lisää SC Classicin sivuilta

Tampereen Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää