Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Chris James sopimukseen TamU:n kanssa

 
Chris James sopimukseen TamU:n kanssa

Tuplamestari Tampere United ja uusiseelantilainen keskikenttäpelaaja Chris James ovat solmineet kauden 2009 loppuun asti voimassa olevan pelaajasopimuksen. James palasi Englannista eilen illalla ja läpäisi tänä aamuna Tampereella pidetyn lääkärintarkastuksen.

James oli testileirillä tammi-helmikuun vaihteessa ja pelasi TamU:n riveissä Uusi Lahti cupissa, kun joukkue ensimmäisenä tamperelaismiehistönä voitti perinteisen halliturnauksen.

20-vuotias James on syntynyt Wellingtonissa, mutta muutti Englantiin jo 13-vuotiaana. Hän on pelannut kolmisenkymmentä maaottelua Englannin poika- ja nuorisomaajoukkueissa, mutta siirtyi vuonna 2006 edustamaan synnyinmaataan. Tällä hetkellä hän kuuluu Uuden-Seelannin A-maajoukkuemiehistöön.

Ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Chris James solmi Fulhamin kanssa 18-vuotiaana. Läpimurto kivikovassa Valioliigassa ei vielä ole kuitenkaan onnistunut ja 172-senttinen nuorukainen hakee uralleen uutta nostetta Veikkausliigasta.

Tampere Unitedin urheilutoimenjohtaja Jarkko Wiss näkee Jamesin tulevaisuuden hankintana.

- Lahdessa emme ymmärrettävästi nähneet vielä parasta Jamesia, sillä hänellä on takanaan pitkä pelitauko. Potentiaalia nuoressa miehessä on, ja kun hän hyvän harjoittelun kautta saa fyysiset ominaisuutensa kuntoon, hän on paljon valmiimpi kilpailemaan peliajasta joukkueessamme. Uskon vahvasti, että hänestä on meille tulevaisuudessa vielä paljon iloa, Wiss toteaa.

Chris James odottaa innolla, että pääsee tutustumaan paremmin joukkueeseen ja sen pelitapaan.

- Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme sopimusasioissa yhteisymmärrykseen ja pääsen keskittymään täysillä harjoitteluun ja pelaamiseen. Olen valmis tekemään rajusti töitä, että pääsen takaisin sille tasolle, mitä olin Fulhamista lähtiessäni. Sen jälkeen olen valmis taistelemaan peliajasta Tampere Unitedissa, 20-vuotias keskikenttäpelaaja toteaa.

James oli kuun vaihteessa testileirillä TamU:ssa ja oli mukana voittamassa Uusi Lahti cupia.

- Lyhyen visiittini aikana näin, että joukkueessa on vahva voittamisen kulttuuri. Se jos mikä on menestymiselle tärkeää ja kertoo hyvästä joukkuehengestä. Ilmapiiri vaikutti myös siihen, että halusin tulla Suomeen ja Tampere Unitediin. Tärkeintä on nyt päästä uudelleen pelikuntoon ja oppia TamU:n pelitapa. Ainakin Lahden turnauksen perusteella joukkue pelaa sellaista jalkapalloa, jota itsekin haluan pelata.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää