Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hakametsän halli täynnä pieniä taiteilijoita ja heidän piirroksiaan

 
Hakametsän halli täynnä pieniä taiteilijoita ja heidän piirroksiaan

Hakametsän jäähalli on torstaina Ilves-KalPa -ottelussa täynnä pieniä taiteilijoita, kun hallin kansoittavat Ilves-Hockeyn ja Tampereen Unicef-kaupunkivuoden järjestämän piirustuskilpailun osanottajat.

- Piirustuksia tuli niin valtavasti, että kaikki pikkutaiteilijat eivät millään mahtuneet tähän yhteen otteluun, vaan osa tulee Ilves- Blues -peliin, joka pelataan 26. helmikuuta, kertoo Ilves-Hockeyn toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Kaikki kilpailuun osallistuneet piirustukset ovat nähtävillä Ystävänpäivän ottelussa torstaina Hakametsässä. Nähtävää riittääkin, sillä kilpailupiirustuksia palautettiin yli 5 000 kpl! Piirustuskilpailun aiheina olivat Ilves-kiekkoilu tai jokin eläin.

Kilpailu oli suunnattu Tampereen ala-asteen kouluille ja päiväkodeille. Koululuokka tai päiväkotiryhmä, josta voittajapiirustus löytyy, palkitaan erikseen. He pääsevät seuraamaan Ilveksen liigajoukkueen harjoituksia, osallistuvat itsekin pieneen luistelutuokioon ja tutustuvat pukukoppitiloihin. Lisäksi he pääsevät juttelemaan Ilveksen pelaajien kanssa ja saavat samalla joukkueen nimikirjoitukset sekä Ilves-tuotteen.

Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat Ilveksen päävalmentaja Sakari Pietilä, joukkueen kapteeni Raimo Helminen, toimitusjohtaja Esa Honkalehto, taiteilija Olli Joki sekä Unicef-koordinaattori Minna Männistö.

Ilves-Hockey muistuttaa, että Ilves-KalPa otteluun jäi ainoastaan 1 000 lippua myyntiin.

Ilves-Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää