Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petrescu jatkaa Tampereella kauden 2010 loppuun

 
Petrescu jatkaa Tampereella kauden 2010 loppuun


Hyökkääjä Tomi Petrescu on jatkanut sopimustaan Tampere Unitedin kanssa kahdella vuodella. Uusi sopimus on voimassa kauden 2010 loppuun saakka.

21-vuotiaan Petrescun ensimmäinen kausi Unitedissa sujui loppusyksyn loukkaantumista lukuun ottamatta varsin komeasti. Liigan ja Suomen cupin voittojen lisäksi Petrescu pääsi juhlimaan TamU:n hyviä europelejä, joissa hänellä itsellään oli varsin näkyvä rooli myös maalinteossa. Ennen loukkaantumistaan Tomi oli auttamassa myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta hyviin esityksiin EM-karsintojen avausotteluissa. Suomen cupin viimeisillä kierroksilla Petrescu loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään väliin mm. cupin finaalin. Olkapään parannuttua Tomi joutui polvileikkaukseen, joka on pitänyt hänet sivussa harjoituksista koko alkukauden. Tällä hetkellä tilanne näyttää jo valoisammalta ja Petrescun odotetaan palaavan täysipainoisesti joukkueen harjoituksiin TamU:n Italian leirin aikoihin maaliskuun puolivälissä. Petrescu on pelannut Veikkausliigassa 68 ottelua ja viimeistellyt niissä yhteensä 16 maalia.

"Erittäin hieno asia"

Tomi Petrescu on iloinen jatkosopimuksen varmistumisesta.
- Erittäin hieno juttu, olen enemmän kuin tyytyväinen, että saan jatkaa TamU:n palveluksessa. Olen viihtynyt Tampereella loistavasti, täällä on hyvä seura, hyvä joukkue ja hyvät fanit. TamU:ssa on tosi kiva olla, taitava hyökkääjä kiittelee

Viime kaudesta Tomille jäi paljon positiivisia muistoja.
- Pääsin aika hyvin sisään joukkueeseen ja varsinkin heinäkuun jälkeen pelikin kulki aika mukavasti. Europeleissä tuli hienoja onnistumisia, joten tuollaisen kauden jälkeen on helppo tehdä jatkosopimus.

Tulevaisuudessa Tomin tähtäimessä ovat edelleen eurokentät.
- Totta kai se on tavoitteena, mutta ei minulla ole mitään kiirettä. Ensin täytyy nyt saada paikat siihen kuntoon, että voin taas täysitehoisesti harjoitella ja pelata. Sen jälkeen on aika antaa uusia näyttöjä.

Tärkeä osa tulevaisuutta

Tampere Unitedin päävalmentaja Ari Hjelm on tyytyväinen seurajohdon ratkaisuun.
- TamU:lla on kovat visiot tulevaisuudesta ja Tomi on totta kai tärkeä palanen niissä. Hän näytti viime kauden aikana, että kuuluu tähän joukkueeseen ja Tomi toi oman, merkittävän panoksensa meidän menestykseemme.

Myös jatkon osalta valmennusjohdon odotukset ovat suuret.
- Tomi pystyy vieläkin parempaan ja tasaisempaan kauteen kuin viime vuonna. Olemme kaavailleet hänelle isoa roolia, mutta pelaajan täytyy tietysti itse omalla tekemisellään ansaita se rooli.

- Tämä oli seuralta erittäin hyvä ratkaisu, Hjelm kiittelee.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää