Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petrescu jatkaa Tampereella kauden 2010 loppuun

 
Petrescu jatkaa Tampereella kauden 2010 loppuun


Hyökkääjä Tomi Petrescu on jatkanut sopimustaan Tampere Unitedin kanssa kahdella vuodella. Uusi sopimus on voimassa kauden 2010 loppuun saakka.

21-vuotiaan Petrescun ensimmäinen kausi Unitedissa sujui loppusyksyn loukkaantumista lukuun ottamatta varsin komeasti. Liigan ja Suomen cupin voittojen lisäksi Petrescu pääsi juhlimaan TamU:n hyviä europelejä, joissa hänellä itsellään oli varsin näkyvä rooli myös maalinteossa. Ennen loukkaantumistaan Tomi oli auttamassa myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta hyviin esityksiin EM-karsintojen avausotteluissa. Suomen cupin viimeisillä kierroksilla Petrescu loukkasi olkapäänsä ja joutui jättämään väliin mm. cupin finaalin. Olkapään parannuttua Tomi joutui polvileikkaukseen, joka on pitänyt hänet sivussa harjoituksista koko alkukauden. Tällä hetkellä tilanne näyttää jo valoisammalta ja Petrescun odotetaan palaavan täysipainoisesti joukkueen harjoituksiin TamU:n Italian leirin aikoihin maaliskuun puolivälissä. Petrescu on pelannut Veikkausliigassa 68 ottelua ja viimeistellyt niissä yhteensä 16 maalia.

"Erittäin hieno asia"

Tomi Petrescu on iloinen jatkosopimuksen varmistumisesta.
- Erittäin hieno juttu, olen enemmän kuin tyytyväinen, että saan jatkaa TamU:n palveluksessa. Olen viihtynyt Tampereella loistavasti, täällä on hyvä seura, hyvä joukkue ja hyvät fanit. TamU:ssa on tosi kiva olla, taitava hyökkääjä kiittelee

Viime kaudesta Tomille jäi paljon positiivisia muistoja.
- Pääsin aika hyvin sisään joukkueeseen ja varsinkin heinäkuun jälkeen pelikin kulki aika mukavasti. Europeleissä tuli hienoja onnistumisia, joten tuollaisen kauden jälkeen on helppo tehdä jatkosopimus.

Tulevaisuudessa Tomin tähtäimessä ovat edelleen eurokentät.
- Totta kai se on tavoitteena, mutta ei minulla ole mitään kiirettä. Ensin täytyy nyt saada paikat siihen kuntoon, että voin taas täysitehoisesti harjoitella ja pelata. Sen jälkeen on aika antaa uusia näyttöjä.

Tärkeä osa tulevaisuutta

Tampere Unitedin päävalmentaja Ari Hjelm on tyytyväinen seurajohdon ratkaisuun.
- TamU:lla on kovat visiot tulevaisuudesta ja Tomi on totta kai tärkeä palanen niissä. Hän näytti viime kauden aikana, että kuuluu tähän joukkueeseen ja Tomi toi oman, merkittävän panoksensa meidän menestykseemme.

Myös jatkon osalta valmennusjohdon odotukset ovat suuret.
- Tomi pystyy vieläkin parempaan ja tasaisempaan kauteen kuin viime vuonna. Olemme kaavailleet hänelle isoa roolia, mutta pelaajan täytyy tietysti itse omalla tekemisellään ansaita se rooli.

- Tämä oli seuralta erittäin hyvä ratkaisu, Hjelm kiittelee.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää