Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS murjoi Classicin kesäloman partaalle

 
TPS murjoi Classicin kesäloman partaalle


Turun Palloseura oli kuin eri joukkue viime viikon perjantaina Kalevassa nähtyyn verrattuna ja ahdisti Classicin kuilun partaalle puolivälieräsarjassa. TPS vei voiton murskaavin 5-15 (', 2-5, 2-6) -lukemin.

Luvuissa on mukana myös TPS:n tekemät viisi maalia tyhjiin, mutta yhtäkaikki, vieraat olivat suvereeneja. Masentavinta tamperelaiskatsojille oli, että aina kun vierasjoukkueen faniryhmä viritteli lauluaan “Tepsi tekee kohta maalin”, sen sanoma kuulosti pelottavan todennäköiseltä. Itseasiassa kaikki turkulaisten veisut tuuppasivat keskiviikkona käymään toteen. TPS:lta onnistui lyhyesti sanottuna kaikki.

Painajainen alkoi jo ensimmäisestä vaihdosta. Sami Mattilan ketju lähti intoilemaan heti startista, menettivät pallon ja Kari Koskelainen kuittasi kokoonpanoon palanneen Markus Olkkosen passista vain 17 sekunnin pelin jälkeen.

TPS-vahti Paolo Keinäsen ohi ei peliväline välillä meinannut mennä kirveelläkään. Tai ohi meni kyllä, mutta ei maaliin. Lassi Vänttinen, Sami Nyman ja kumppanit tulittivat päätyverkkoja urakalla. Vieraiden Jarkko Penttinen iski tehot 3+1 ja tutkapari Janne Pekkarinen 1+3. Harri Karjala on tähän mennessä ollut erittäin maalirikkaan pudotuspelisarjan paras puolustaja.

Classicista onnistui valmentaja Pasi Peltolan sanoin vain kesken pelin tolppien väliin astellut maalivahti Eero Makkonen ja joukkueen huoltaja. Olli Tuomarla aloitti pelin, kun Jussi Viitanen oli sairaana sivussa, ja joutui melkoiseen kiirastuleen. Sami Nyman teki kaksi, Petri Widgrén, Matti Toivio ja V-M Virtanen yhdet mieheen, mutta eivätpä nuo osumat juuri lohduttaneet.

- Aika hiljaista poikaa tässä nyt ollaan, Passo Peltola totesi vaisusti pelin päätyttyä.

TPS:n rauhallinen koutsi Ray Backman ei lähtenyt paukuttelemaan henkseleitään, vaikka tulos olisi ehkä siihen aihetta antanutkin. Vielä on turkulaisillakin yksi täplä hakusessa.

- Nythän se leikki vasta alkaa, Backman heitti.

- Perusjuttuja olemme tehneet. Ei menty Särkänniemeen ensimmäisen pelin jälkeen, hän lohkaisi turkulaisten huikeaa tasonnostoa selitellessään.

Pelit todella jatkuvat vielä, eikä Classicin kauttakaan ole vielä lopullisesti haudattu. Turussa taistellaan perjantaina ottelusarjan neljännen pelin merkeissä, ja Classic on veitsi kurkulla.

Linkistä:
SC Classicin verkkosivujen otteluraporttiin..
Salibandyliigan ottelupöytäkirjaan

SC Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää