Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santanen valmentaa Kooveen salibandynaisia liigassa

 
Santanen valmentaa Kooveen salibandynaisia liigassa


Kooveen naisten päävalmentaja salibandyliigassa ensi kaudella on Kooveen salibandyjaoston valmennuspäällikkö, ammattivalmentaja Hannu Santanen. Viime kauden rungon kanssa on tehty tähän mennessä kahdeksan sopimusta ja joukkueenjohto täydentyy sekä vankalla kokemuksella että uusilla kyvyillä. Vahvistuksia pelaajamateriaaliin etsitään 14. ja 17. huhtikuuta järjestettävissä try-out-harjoituksissa.

Kooveen naisten päävalmentajana aloittava Hannu Santanen lukeutuu salibandyammattilaisten harvalukuiseen joukkoon, sillä hän toimii Kooveen salibandyn täysipäiväisenä valmennuspäällikkönä.

- Tämä on se osa valmennuksesta, jota en vielä ole kokenut. Lähden nöyrästi suureen haasteeseen ja pyrin jatkamaan edeltäjieni hyvää työtä. Naisten edustus otoinen seuramme lippulaivoista ja tarkoitus on vakiinnuttaa sen paikka ylimmällä sarjatasolla, Santanen sanoo.

Ennen tuloaan Kooveehen Santanen toimi Ilveksen salibandyn junioripäällikkönä sekä miesten ja poikien valmentajana. IC-Akatemian A- ja B-poikien valmentajana mies saavutti kaksi SM-kultaa. Poikien aluevalmentajana toimiva Santanen valittiin kaksi vuotta sitten vuoden juniorivalmentajaksi. Hän on myös kouluttautunut perusteellisesti valmennustehtäviin suorittamalla muun muassa valmentajan erikoisammattitutkinnon, huippuvalmentajatutkinnon sekä liikunnanohjauksen perustutkinnon.

Neuvottelut Santasen aisaparista ovat vielä kesken ja joukkueen koko valmennusryhmä julkistetaan myöhemmin.


Kahdeksan sopimusta kasassa

Viime kauden pelaajista sopimukset on tehty tässä vaiheessa kahdeksan pelaajan kanssa. Mukana on neljä hyökkääjää, kolme puolustajaa sekä yksi maalivahti. Joukkueen kokoonpanoa täydennetään kevään ja kesän mittaan. Uusia ja vanhoja pelaajia katsastetaan muun muassa try-out-harjoituksissa huhtikuussa.

Sopimustilanne 25.3. (suluissa tehot kaudella 07-08):
Tiia Kollin, hyökkääjä (10+3)
Enni Laine, hyökkääjä (13+6)
Pia Mäenpää, puolustaja (11+7)
Eeva-Maria Paavola, hyökkääjä (20+12)
Ritva Perkiö, maalivahti (0+1)
Satu Sainio, puolustaja (6+8)
Minna Uotila, hyökkääjä (17+10)
Hanna Vallo, puolustaja (5+2)


Lisää kokemusta ja intoa taustatiimiin

Kooveen naisten liigajoukkueen taustoja pistää tulevalla kaudella kuntoon viisi joukkueenjohtajaa. Kimmo Pitkänen aloittaa seitsemännen kautensa naisten edustuksessa, ja useita vuosia rahastonhoitajana pelaamisen ohella toiminut Saija Sippola siirtyy joukkueenjohtajaksi. Tarja Mansikka-aho tuo tiimiin runsaasti SPV:n liigajoukkueiden taustajoukoissa kertynyttä kokemusta, ja hänen poikansa Mikko Mansikka-aho on puolestaan ammentanut osaamista juniorijoukkueiden valmentajana ja taustoilla sekä seuratyöntekijänä Kooveen toimistolla. Mikko Uotilalle kokemus joukkueenjohdossa on uusi, mutta mies lähtee innokkaasti  mukaan – viksut pärjää aina.

- Täytyy olla todella tyytyväinen kasvaneesta innostuksesta. Uudet joukkueenjohtajat ovat vieläpä taitavaa porukkaa, joten homma on tulevalla kaudella hyvissä käsissä. Myös talouspuolella toimintaedellytyksemme ovat nyt merkittävästi paremmat kuin divarissa, joukkueenjohtaja Kimmo Pitkänen tiivistää

KOO-VEEn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää