Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilvekseen uusia kasvoja

 
Ilvekseen uusia kasvoja


Ilves on tehnyt uusia pelaajasopimuksia ensi kaudelle. Uusina miehinä Ilvekseen siirtyvät puolustaja Markus Seikola HPK:sta sekä hyökkääjät Jarkko Kauvosaari KalPasta, Masi Marjamäki Ässistä ja Dan Hacker SaiPasta.

- Joukkueen rakentaminen etenee hyvin. Meiltä puuttuu vielä muutama palanen ensi kauden joukkueesta. Joidenkin pelaajien kanssa neuvottelut ovat vielä hiukan kesken, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa.

Markus Seikola on 25-vuotias, 187-senttinen ja 92-kiloinen puolustaja, joka ampuu oikealta. Seikola on TPS:n kasvatti, joka viime kaudella pelasi HPK:ssa. Kauden 2006-06 lopun sekä kauden 2006-07 Seikola pelasi Ruotsin Elitserienissa göteborgilaisjoukkueessa Västra Frölunda Indians, jossa hän tehoili 58 runkosarjaottelussa 8+19=27. Viime kaudella HPK:ssa Seikolan tehot olivat 45 ottelussa 5+8=13. Seikola on kiekollinen puolustaja, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Seikolan sopimus on yksivuotinen.

Masi Marjamäki on 23-vuotias, 188-senttinen ja 93-kiloinen laitahyökkääjä, joka nuoresta iästään huolimatta on pelannut jo viisi kautta Pohjois-Amerikassa - ensin johtavassa junioriliigassa WHL:ssä ja myöhemmin AHL:ssä New York Islandersin farmijoukkueessa Bridgeport Sound Tigersissa, jossa hän parhaalla kaudellaan 2005-06 teki 75 ottelussa tehoiksi 9+22=31. Tällä kaudella Marjamäki pelasi Ässissä vain 24 ottelua loukkaantumisista johtuen ja niissä hän teki tehot 5+6=11. Marjamäki on suoraviivainen voimahyökkääjä. Sopimus Ilveksen kanssa kattaa ensi kauden.

Dan Hacker on 26-vuotias, 183-senttinen ja 86-kiloinen hyökkäjä, joka voi pelata niin sentterinä kuin laiturinakin. Yhdysvaltalainen Hacker pelasi tällä kaudella SaiPassa 44 ottelua, joissa hän keräsi tehot 6+10. Edellisellä kaudella Hacker pelasi AHL-joukkue Iowa Starsissa, jossa hänen tehonsa 60 ottelussa olivat 7+14=21. Hackerilla on hyvä työmoraali ja hän on hyvä luistelija. Hackerin sopimus on yksivuotinen.

Jarkko Kauvosaari on 24-vuotias, 186-senttinen ja 87-kiloinen keskushyökkääjä, joka tällä kaudella pelasi KalPassa 56 ottelua tehoilla 11+14=25. Kauvosaari siirtyi KalPaan kaudella 2006-07 pelattuaan sitä ennen Lukossa. Kauvosaari on hyvin liikkuva ja vahva pelaaja, jolla on myös kova laukaus. Ilveksen ja Kauvosaaren sopimus on kaksivuotinen.

Ilves-Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää