Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilvekseen uusia kasvoja

 
Ilvekseen uusia kasvoja


Ilves on tehnyt uusia pelaajasopimuksia ensi kaudelle. Uusina miehinä Ilvekseen siirtyvät puolustaja Markus Seikola HPK:sta sekä hyökkääjät Jarkko Kauvosaari KalPasta, Masi Marjamäki Ässistä ja Dan Hacker SaiPasta.

- Joukkueen rakentaminen etenee hyvin. Meiltä puuttuu vielä muutama palanen ensi kauden joukkueesta. Joidenkin pelaajien kanssa neuvottelut ovat vielä hiukan kesken, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa.

Markus Seikola on 25-vuotias, 187-senttinen ja 92-kiloinen puolustaja, joka ampuu oikealta. Seikola on TPS:n kasvatti, joka viime kaudella pelasi HPK:ssa. Kauden 2006-06 lopun sekä kauden 2006-07 Seikola pelasi Ruotsin Elitserienissa göteborgilaisjoukkueessa Västra Frölunda Indians, jossa hän tehoili 58 runkosarjaottelussa 8+19=27. Viime kaudella HPK:ssa Seikolan tehot olivat 45 ottelussa 5+8=13. Seikola on kiekollinen puolustaja, jonka vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Seikolan sopimus on yksivuotinen.

Masi Marjamäki on 23-vuotias, 188-senttinen ja 93-kiloinen laitahyökkääjä, joka nuoresta iästään huolimatta on pelannut jo viisi kautta Pohjois-Amerikassa - ensin johtavassa junioriliigassa WHL:ssä ja myöhemmin AHL:ssä New York Islandersin farmijoukkueessa Bridgeport Sound Tigersissa, jossa hän parhaalla kaudellaan 2005-06 teki 75 ottelussa tehoiksi 9+22=31. Tällä kaudella Marjamäki pelasi Ässissä vain 24 ottelua loukkaantumisista johtuen ja niissä hän teki tehot 5+6=11. Marjamäki on suoraviivainen voimahyökkääjä. Sopimus Ilveksen kanssa kattaa ensi kauden.

Dan Hacker on 26-vuotias, 183-senttinen ja 86-kiloinen hyökkäjä, joka voi pelata niin sentterinä kuin laiturinakin. Yhdysvaltalainen Hacker pelasi tällä kaudella SaiPassa 44 ottelua, joissa hän keräsi tehot 6+10. Edellisellä kaudella Hacker pelasi AHL-joukkue Iowa Starsissa, jossa hänen tehonsa 60 ottelussa olivat 7+14=21. Hackerilla on hyvä työmoraali ja hän on hyvä luistelija. Hackerin sopimus on yksivuotinen.

Jarkko Kauvosaari on 24-vuotias, 186-senttinen ja 87-kiloinen keskushyökkääjä, joka tällä kaudella pelasi KalPassa 56 ottelua tehoilla 11+14=25. Kauvosaari siirtyi KalPaan kaudella 2006-07 pelattuaan sitä ennen Lukossa. Kauvosaari on hyvin liikkuva ja vahva pelaaja, jolla on myös kova laukaus. Ilveksen ja Kauvosaaren sopimus on kaksivuotinen.

Ilves-Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää