IC A pronssiotteluun

IC Akatemia hävisi kolmannen ja ratkaisevan välieräkamppailun Happeelle lukemin 5-11 (',1-4,1-6). IC A kohtaa 28.3 pronssiottelussa Tapanilan Erän Helsingin Mosahallissa.

Ottelu alkoi IC:n määrätessä tahdin, mutta toisessa erässä Happee löysi uuden vaihteen, tuli tasoihin ja vähän ohikin. Happee onnistui pitämään yllä hyvän pelivireensä myös kolmannessa erässä eikä IC löytänyt aseita, joilla Happeen peli olisi saatu pois raiteilta.

Happee jatkaa siten finaaliin otteluvoitoin 2-1 (vastassa Gunners), IC kohtaa pronssiottelussa Erän. Ottelu pelataan pe 28.3.2008 klo 18.30 alkaen Mosahallissa Helsingissä.

IC Akatemian tiedotteesta / UrheiluTampere.com

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.