Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TamU:n Kujalan sopimusta jatkettiin vuodella

 
TamU:n Kujalan sopimusta jatkettiin vuodella


Perjantaina 25 vuotta täyttävä Jussi Kujala on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Tampere Unitedin kanssa. Uusi sopimus on voimassa kauden 2009 loppuun.

Kujala on tamperelaisen juniorikoulun kasvatti, joka debytoi liigassa 17-vuotiaana keväällä 2000. Pian debyyttinsä jälkeen hän lähti Hollantiin Ajaxin jalkapalloakatemiaan. Neljän Amsterdamissa vietetyn kauden jälkeen Kujala palasi Tampereelle ja Unitediin kesällä 2004. TamU:n paidassa Jussi on sittemmin voittanut kaksi mestaruutta, kaksi pronssia ja kerran Suomen cupin. Pelaamissaan 82 liigaottelussa hän on viimeistellyt 7 maalia.

Jussi on taitava ja monipuolinen pelaaja. Pääosan urastaan hän on pelannut keskikentällä, mutta viime kaudella peliminuutit tulivat lähinnä topparin tontilla. Hyvin peliä lukevana ja hyökkäyksiä avaavana pelaajana Kujala toi tasapainon Tampere Unitedin peliin. Kujala on monikäyttöinen pelaaja ja siten joukkueelleen arvokas.

Hyvien otteiden myötä Jussi on noussut kolkuttelemaan myös A-maajoukkueen portteja.


Kujala Ilolla mukana tamperelaisen jalkapalloilun kehityksessä

Jussi Kujala on hyvillä mielin sopimusneuvottelujen päätyttyä positiivissa merkeissä.

- Tamperelainen jalkapalloilu on mennyt viime vuosina aimo harppauksin eteenpäin. On ollut ilo olla mukana tässä kehityksessä ja halusin jatkaa TamU:ssa kohti entistä suurempia haasteita. Tampere on kotikaupunkini, joten täällä on erityisen hyvä olla ja seurankin kehitys näyttää hyvältä, Kujala toteaa.

Hyvissä ajoin tehty jatkosopimus selkeyttää asioita tulevaa silmälläpitäen.

- En minä ole yleensä paineita ottanut, vaikka sopimus on ollut päättymässä. Onhan se silti hyvä, ettei tarvitse kauden aikana ainakaan näillä asioilla päätään vaivata, vaan saa keskityttyä oleelliseen.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää