Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Järvinen jatkaa TamU:ssa kauden 2010 loppuun

 
Toni Järvinen jatkaa TamU:ssa kauden 2010 loppuun


Tampere United ja Toni Järvinen, 27,  ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta aina kauden 2010 loppuun saakka. Lahtelaislähtöinen Järvinen siirtyi Unitediin viime kaudeksi ja otti heti paikkansa joukkueen vakiomiehistössä pelaten kaikissa joukkueen liigaotteluissa. Onnistunut kausi päättyi voitonjuhliin niin Veikkausliigassa kuin Suomen cupissakin.

Järvisen vahvuutena on erityisesti nopeus, joka riittää kotimaan kenttien lisäksi myös kansainvälisissä otteluissa. Se tuli todistetuksi paitsi TamU:n viime kesän upeissa europeleissä, myös A-maajoukkueessa, jonka portteja kolkuttelemaan Järvinen on noussut hyvien esitystensä myötä.

180-senttinen ja 70-kiloinen Järvinen on pelannut Veikkausliigassa nyt 148 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 10 maalia. Niistä kolme syntyi viime kaudella TamU-paidassa.

Järvinen mielissään sopimuksesta

Toni Järvisellä oli vastaus nopeasti valmiina, kun Tampere United tarjosi kahden vuoden jatkoa nykyiseen pelaajasopimukseen.

­Ei siinä kauheasti tarvinnut miettiä. Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen päätökseeni tulla Tampereelle ja Unitediin. Ensimmäisen vuosi seurassa meni jopa yli odotusten. Toivottavasti joukkueen menestys ja oma kehitys jatkuvat yhtä hyvänä, ²Järä² tuumii.

Toni tietää, että tuplamestarin päänahka on entistä halutumpi. Menestystä ei tule ilman kovaa työtä.

­Varmasti tästä kaudesta tulee viime kesää vaikeampi. Luotto pelikavereihin on kuitenkin kova. Olemme koko ajan menneet eteenpäin. Ensi viikolla pääsemme Turkkiin hyviin olosuhteisiin hiomaan kuviot ja yhteishengen kuntoon. Siitä on hyvä lähteä tekemään uutta kautta, kevätflunssasta pikku hiljaa toipuva Järvinen toteaa.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com 


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää