Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miska Kangasniemi palaa Tapparaan

 
Miska Kangasniemi palaa Tapparaan


Tapparan 2000-luvun alun mitaliputkessa mukana ollut puolustaja Miska Kangasniemi palaa kirvesrintoihin neljän vuoden tauon jälkeen. Kangasniemi pelasi Tapparassa aiemmin vuosina 1998-2004 ja voitti sinä aikana SM-kultaa 2003 ja kaksi SM-hopeaa. Hänen uusi sopimuksensa Tapparan kanssa on kaksivuotinen.

33-vuotias Kangasniemi on pelannut kaksi viime vuotta SM-liigassa JYPissä, jossa hänen liigauransa alkoikin kaudella 1994-95. Kuluneella kaudella puolustavan roolin puolustaja keräsi JYPissä runkosarjassa tehot 2+6=8.

- Kangasniemi on luotettava puolustaja ja hyvä esimerkki nuorille pelaajille asenteesta ja urheillisuudesta. Hän on aina pelannut menestyvissä joukkueissa ja sai tälläkin kaudella Jyväskylässä paljon peliaikaa, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo.

Tapparalla on nyt 20 + 2 pelaajasopimusta, joista muutaman nuoren pelaajan sopimus on ns. tryout-sopimus, joka ulottuu 31.8.2008 asti. Lisäksi Tappara käy keskusteluja Janne Ojasen jatkosta ja Ville Niemisen ensi kauden suunnitelmista pelaajan ja hänen seuransa Malmön kanssa. Anssi Salmelalla olisi paljon ottajia ympäri Eurooppaa, mutta Tappara on edelleen mukana hyvänä vaihtoehtona.

- Toivomme, että Salmela pelaa meillä, jos hän ylipäätään ensi kaudella pelaa Euroopassa. Juuri tällä hetkellä hänellä on paljon muuta mietittävää, kun hänet valittiin Leijonien Kanadaan matkustavaan MM-ryhmään. Siitä isot onnittelut Anssille, sanoo Leinonen.


Järvinen ja Kailajärvi jatkavat valmennusryhmässä

Pauli Järvinen jatkaa päävalmentaja Mikko Saarisen kanssa Tapparan valmennusryhmässä kahden vuoden sopimuksella. Fysiikkavalmentajana jatkaa hyvää työtä tehnyt Jaakko Kailajärvi, mutta maalivahtivalmentaja Tapparassa vaihtuu tulevalle kaudelle. Uusi maalivahtivalmentaja Ilari Näckelin paikalle valitaan toukokuun aikana.

Tappara/Tamhockey tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää