Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manner Kooveen päävalmentajaksi

 
Manner Kooveen päävalmentajaksi


Kooveen jääkiekon edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu Tommi Manner. Viimeksi Manner on valmentanut A-nuorten joukkuetta Nokialla. Aikanaan pari kautta Ilveksessä jääkiekon SM-liigaa pelanneen Mannerin valmennussopimus on 1-vuotinen.

Juha Taponen jatkaa maalin suulla

Kooveen viime kausien avainpelaaja Juha Taponen, jatkaa uraansa tamperelaisjoukkueessa. Ylemmiltä sarjatasoilta saaduista tarjouksista huolimatta Taposen vaakakupissa painoi mahdollisuus jatkaa vastuullisessa roolissa eteenpäin pyrkivässä joukkueessa. Maalivahtina pelaavan Taposen pelaajasopimus on 1-vuotinen.

Näiden kahden kiinnityksen pohjalta urheilutoimenjohtaja Nino Ruususen on hyvä jatkaa kilpailukykyisen joukkueen rakentamista kaudelle 2008-09. Joukkueen tarkemmista tavoitteista kerrotaan kauden alla pidettävässä tiedotustilaisuudessa.

Myös junioripuolelle vahvistusta

Kooveen A-nuorten päävalmentajaksi on valittu Sami Luimula. Aiemmin Kooveen ja Tapparan junioreita valmentanut Luimula viimeistelee valmentamisen ohella väitöskirjaa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliselle tiedekunnalle.

Kooveen B-junioreiden päävalmentajaksi valittiin Mika Nieminen. Viime kaudella jääkiekon maailmanmestari valmensi Ilveksen C-junioreita.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää