Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KPV vahvempi Kokkolassa

 
KPV vahvempi Kokkolassa


Erinomaisen kevään pelannut Kokkolan Palloveikot oli liian vahva Tampereen Pallo-Veikoille joukkueiden kohtaamisessa sunnuntaina Kokkolassa. KPV vei täyden pistepotin Olli-Pekka Itälän jo 9. peliminuutilla iskemällä maalilla numeroin 1-0. TPV taisteli hyvin, muttei voinut paremmalleen mitään.

KPV hallitsi ottelua ja ansaitsi voittonsa. Kirkonmäen kentän keväinen kunto teki pelistä kovaa taistelua, jossa joukkueet olivat pakotettuja suoraviivaiseen peliin.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo alussa. TPV:n maalivahti Juha Soukiala avasi Mohamed Koromalle, joka kuitenkin jäi seisoskelemaan paikoilleen, ja Olli-Pekka Itälä ehti palloon ensimmäisenä. Itälä pelasi seinäsyötön Demba Savagen kanssa ja pääsi vapaaksi maalintekoon. Hieno osuma KPV:lta, mutta olisi ollut terävämmällä otteella estettävissä.

- Maali oli harmittava, ihan alkeellinen virhe, manasi TPV:n päävalmentaja Juha-Pekka Mäkinen.

Avausjakson lopulla KPV sai rangaistuspotkun, kun laukaus pamahti puolustaja Markku Viitasen käteen. Erinomaisen ottelun pelannut Juha Soukiala poimi kuitenkin Tuomas Uusimäen laukauksen alakulmasta.

Toisella jaksolla KPV oli lähempänä toista maalia kuin TPV tasoitusta, vaikka lopussa tamperelaiset saivat hieman painetta KPV:n maalille.

Mäkinen oli tyytyväinen TPV:n yleisilmeeseen, mutta joukkueen hyökkäystyöskentelyssä on edelleen paljon petrattavaa.

- Tsempattiin hyvin, mutta hyökkäyspäässä pitäisi mennä kovempaa tilanteisiin. Juostaan kyllä ympäri kenttää, mutta kun tilanne tulee, pitäisi olla energiaa mennä terävästi tilanteisiin. Nyt kärkimiesten täytyy saada pallo jalkaan, että jotain tapahtuisi, Mäkinen näki ongelman.

Päävalmentaja näki mainiosti torjuneen Soukialan lisäksi muutaman pelaajan esityksessä paljon positiivista. Avaukseen noussut Sami Mäenpää esiintyi pirteästi ja A-juniori Aleksi Tossavainen ehti viimeisen vartin aikana tuoda joukkueeseen uutta virtaa.

- Allu tuli hyvin sisään kentälle ja näytti kärjessä mallia muille pelaajille tilanteisiin menosta. Hänen esityksensä lämmitti mieltä.

TPV ei ehdi paljon huilata, vaan joukkue on seuraavaksi kehissä jo tiistaina Suomen Cupin ottelussa Nokian Palloseuraa vastaan.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää