Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV saa Petrescun ja Ahon apuun

 
TPV saa Petrescun ja Ahon apuun


Tampereen Pallo-Veikoilla on edessään kolme tärkeää ottelua. Seuraavaksi kohdattavat VIFK, GrIFK ja FC Hämeenlinna ovat joukkueita, joilta TPV:n täytyisi napsia pisteitä, sillä sen jälkeen on edessä neljä hankalaa peliä sarjan kärkeen veikattuja ryhmiä vastaan.

Kauden alussa TPV:n vahvuudet ja heikkoudet ovat tulleet selvästi näkyviin. Kahdessa ottelussa TPV on päästänyt vain yhden maalin mutta tehtyjen maalien sarake näyttää vielä nollaa.

- Alaspäin pelimme on toiminut hyvin ja puolustuksen pitävyys on tärkeä lähtökohta. Peli pitäisi vielä saada toimimaan ylöspäin. Meidän pitäisi saada enemmän miehiä ja palloa maalille, joukkueen päävalmentaja Juha-Pekka Mäkinen näkee.

Pallo-Veikoilla on sunnuntaina heittää jokerikortti joukkueen hyökkäykseen, sillä TPV saa apuina Tampere Unitedista maalivahti Juha Soukialan lisäksi Heikki Ahon ja Tomi Petrescun.

Pitempiaikaispotilaiden lisäksi Kalle Kankalan ja Jaakko Rönkön sekä uusimpana Mikko-Ville Hyyhösen pelaaminen on epävarmaa. Tiistain cupin ottelusta sivussa olleiden Kankalan ja Rönkön pelaaminen selviää vasta sunnuntaina. Kuumeisen Hyyhösen toipuminen sunnuntain otteluun on myös auki.

- Kankala ja Rönkkö kokeilevat vielä sunnuntaiaamuna, pystyvätkö pelaamaan. Ei viitsisi turhaan hajottaa paikkoja pelaamalla liian aikaisin, Mäkinen sanoo.

Myös vastustaja Vasa IFK:lla on poissaoloja, sillä peräti kolme vaasaispelaajaa sai edellisessä ottelussa JJK:ta vastaan punaisen kortin. Niinpä keskikentän tärkeä Christian Sund sekä Mikko Ylihärsilä ja puolalaispuolustaja Artur Lemanovicz ovat sivussa.

VIFK:n avaus sarjaan oli tyly, kun joukkue hävisi Oulussa suurinumeroisesti. TPV:sta Vaasaan siirtynyt maalivahti Aapo Kiljunen joutui kaivamaan ottelussa pallon selkänsä takaa neljästi. Mäkinen uskoo, että Tomasz Arceuszin valmentama ryhmä tulee pelaamaan Tammelassa tarkasti.

- Luulen, että he tulevat puolustamaan tiukasti. Meidän pitää saada tarpeeksi laukauksia aikaan.

Kentällä nähtäneen myös veljesten kohtaaminen, sillä VIFK:n riveissä pelaa Sebastian Björkstrandin kaksoisveli Kåre. Veljekset ovat pelanneet urallaan samassa joukkueessa aina tähän kauteen asti ja ovat nyt ensimmäistä kertaa vastakkain.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää