Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pasi Rautiosta Iskun päävalmentaja

 
Pasi Rautiosta Iskun päävalmentaja


Pasi Rautio aloittaa Iskun uutena päävalmentajana. Rautio on tehnyt  pitkän uran sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi ensi kaudella  Isku-Volley pelaa kotiottelunsa jälleen legendaarisessa Pyynikin  palloiluhallissa.

Isku-Volley on solminut Pasi Raution (48 v.) kanssa kolmen vuoden  sopimuksen. Rautio on ammattikunnassaan erittäin arvostettu  valmentaja, joka on mm. ainoana suomalaisena valmentajana valmentanut  Mestareiden liigassa pelannutta joukkuetta. Pitkän kotimaisen pelaaja-  ja valmennusuran lisäksi Rautio on valmentanut mm. Viron maajoukkuetta.

-Iskun kunnianhimoiset tulevaisuuden tavoitteet saivat minut  innostumaan tästä projektista. Olen myös erittäin kiitollinen siitä,  että Iskun-Volleyn päävalmentajan valinta kohdistui minuun, sillä  tämän projektin urheilullisen puolen vetäjäksi olisi ollut monta  halukasta, Rautio kertoo.

-Olemme erittäin tyytyväisiä Pasi Raution saamisesta mukaan  organisaatioomme. Huippujoukkue alkaa tulevalle pelikaudelle olla  valmiina, passari- ja hakkuriosastoa lukuunottamatta. Tämä pikainen  tehtävä annetaan tietenkin välittömästi uuden päävalmentajamme  kartoitettavaksi, kertoo Isku-Volleyn puheenjohtaja Kari Kallio.

Iskun kakkosvalmentajaksi ja joukkueenjohtaksi tuli aiemminkin  Isku-Volleyn taustajoukoissa nähty Marko Panu.

ISKU PALAA PYYNIKILLE

Pyynikin palloiluhallista tulee jälleen ensi kaudella Isku-Volleyn  kotihalli. Isku -Volley pelaa kotiottelunsa legendaarisella areenalla,  lukuunottamatta mahdollisia suurotteluita.

-Tämän siirron tarkoituksena on palauttaa osaltaan  lentopallobuumia takaisin Tampereelle, kertoo Isku-Volleyn  kehityspäällikkö Kari "Kalle" Kallio.

Pyynikille suoritetaan kaupungin toimesta pintaehostuksia ja  jokaisessa Isku-Volleyn kotiottelussa on myös lattia-alustana ns.  oranssa taraflex.

-Haluamme jokaisesta kotiottelustamme jatkossa väristyksiä ja  tunnelmaa herättävän happeningin, josta jokainen katsoja kotiin  lähtiessään odottaa jo pikaisesti seuraavaa kotipeliä, Kallio sanoo.

Kallio haluaa myös erikseen kiittää Isku-Volleyn puolesta Tampereen  kaupunkia, Pekka P. Paavolaa ja Matti Kaariota siitä avusta ja tuesta,  joilla olosuhteet liigajoukkueellemme on Pyynikillä jatkossa luotu.

Isku pelaa mahdolliset finaaliottelut tai kansainväliset  suurottelut Tampereen kaupungin osoittamassa suurhallissa, eli  Hakametsässä tai Pirkkahallissa.

ISKU-VOLLEYN JOUKKUE KAUDELLE 2008-2009:

Pasi Rautio, päävalmentaja
Marko Panu, kakkosvalmentaja, joukkueenjohtaja, osteopatia
Pekka Niemi, fysiikkavalmennus
Petri Paasikallio, huolto ja apuvalmennus
Juhani Vesanen, manageri

Tuomas Tihinen, yleispelaaja
Joni Mikkonen, yleispelaaja/hakkuri
Tapio Kangasniemi, libero/yleispelaaja
Jussi Heino, libero/yleispelaaja
Anssi Vesanen, keskitorjuja
Ossi Vesanen, keskitorjuja
Sauli Silpo, keskitorjuja
Sauli Sinkkonen, keskitorjuja
Ossi Heino, passari

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää