Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classicille palkintosade salibandykauden päätöstilaisuudessa

 
Classicille palkintosade salibandykauden päätöstilaisuudessa


Tampereen Classicin menestyskausi sai jatkoa tänään Helsingissä, jossa Salibandyliitto palkitsi kauden parhaitaan. Classicin nimi huudettiin peräti kymmenen kertaa kun palkittavia kutsuttiin salin eteen noutamaan lautasiaan ja kukkakimppujaan.

Euroopan Cupin pronssia ja SM-hopeaa voittaneen Classicin miesten liigajoukkueen Lassi Vänttinen vei nimiinsä sekä Salibandyliigan runkosarjan että pudotuspelien pistepörssit. Vänttisen kolmas ykkössija tuli liigan runkosarjan IS Tähtipörssissä, jossa hän keräsi eniten kunkin ottelun kolmelle parhaalle jaettuja liigatähtiä. Vesa-Matti Virtanen puolestaan palkittiin pudotuspelien Veikkauspörssin voittajana hänen kerättyään eniten Veikkauksen jakamia play off -ottelun parhaiden palkintoja.

Taitojoukkue Classicin pelityyli toi joukkueelle liigan fair play -palkinnon Classicin kerättyä runkosarjan 26 ottelussaan ainoastaan 95 jäähyminuuttia.

Päävalmentaja Pasi Peltolan työ seuran ja lajin eteen noteerattiin Salibandyliiton ensimmäisen puheenjohtajan Pekka Mukkalan nimissä jaettavalla Pekan Maljalla.

Classicin palkintosade jatkui naisten ja tyttöjen puolella seuran voitettua mestaruuden sekä naisissa että A-tytöissä.

Katriina Saarinen valittiin vuoden naispelaajaksi ja ketjukaveri, läpilyönnin ensimmäisellä liigakaudellaan tehnyt Hanna Sipiläinen, vuoden tyttöjunioriksi. Katriina Saarinen palkittiin lisäksi runkosarjan pistepörssin voittajana ja ykkösketjun kolmas lenkki Anne Suomalainen pudotuspelien pistepörssin parhaana.


Salibandyliiton perustelut classiclaisten valinnoille:

Runkosarjan pistepörssin voittaja: Lassi Vänttinen, SC Classic

Teki runkosarjan 26 ottelussaan tehopisteet 37+27=64.


Pudotuspelien pistepörssin voittaja: Lassi Vänttinen, SC Classic

Latoi pelaamissaan 13 play off -ottelussa pisteet 12+17=29.


Kauden naispelaaja: Katriina Saarinen, SC Classic

Pelasi erittäin hyvän ja tasaisen kauden voittaen runkosarjan pistepörssin ja sijoittuen pudotuspelien pistepörssissä toiseksi. Suomen paras puolustava keskushyökkääjä, joka johdatti Classicin Suomen
mestaruuteen. Johti Anne Suomalaisen ja Hanna Sipiläisen välissä naisten Salibandyliigan tehokkainta ykkösketjua vahvalla kokemuksella, joka tuli esille etenkin tärkeimpien otteluiden ratkaisuhetkillä. Otti vastuuta erikoistilanteissa ja onnistui.


Runkosarjan pistepörssin voittaja: Katriina Saarinen, SC Classic

Teki runkosarjan 18 ottelussaan tehot 23+15=38.


Pudotuspelien pistepörssin voittaja: Anne Suomalainen, SC Classic

Kokosi pelaamissaan 11 play off -ottelussa tehot 7+13=20.


Kauden tyttöjuniori: Hanna Sipiläinen, SC Classic

Naisten ja A-tyttöjen tämän kauden Suomen mestari, joka nousi naisten Salibandyliigan ratkaisupelaajien joukkoon heti debyyttikaudellaan liigassa. Ylsi tasaisen vahvoihin suorituksiin läpi kauden ollen naisten runkosarjan pistepörssin kolmas ja vielä pudotuspelien kuudenneksi tehokkain pelaaja.

Pekan Malja: Pasi Peltola, Tampere

Pasi Peltola on tehnyt Tampereen Classicissa ensiluokkaista työtä pitkäjänteisessä seuratoiminnan, organisaation ja markkinoinnin kehittämisessä. Hänen persoonansa näkyy - ja kuuluu. Pasi Peltola on salibandyn monitaituri ja visionääri, joka hallitsee ihmisten motivoinnin, johtamisen ja valmennuksen sekä toiminnan strategisen suunnittelun ja toteutuksen.


Miesten Salibandyliigan Fair Play -joukkue: SC Classic

Keräsi 26 runkosarjaottelussa ainoastaan 95 minuuttia jäähyjä.


Salibandyliigan IS Tähtipörssin voittaja Lassi Vänttinen, SC Classic

Keräsi 26 ottelussa 31 tähteä IS Tähtipörssikisassa, jossa Ilta-Sanomat palkitsi kunkin liigaottelun kolme parasta pelaajaa kolmella, kahdella ja yhdellä liigatähdellä.

Salibandyliigan Veikkauspörssi-pelaaja: Vesa-Matti Virtanen, SC Classic

Kokosi 13 play off -ottelussaan 14 Veikkauspörssipistettä kisassa, jossa Veikkaus palkitsi pudotuspelien jokaisen ottelun kolme parasta pelaajaa Veikkauksen kultaisella, hopeisella ja pronssisella mitalilla.

SC Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää