Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyynikillä 122 pisteen ilta, Wolverines voittoon

 
Pyynikillä 122 pisteen ilta, Wolverines voittoon


Ennakkoasetelmat pitivät melko pitkälle paikkansa, kun Saints ja Wolverines pelasivat Pyynikillä maanantai-illan jalkapalloa. Kumpikin joukkue pelasi vahvaa juoksuhyökkäystä ja kummankin joukkueen puolustus päästi pallon liian usein omalle maalialueelle.

Wolverines:in liukas Stephen Stokes pääsi kahdesti näyttämään liukkauttaan ottelun ensimmäisen neljänneksen alkupuolella. Molemmilla kerroilla Antti Leino potkaisi lisäpistepotkun varmasti haa-rukkaan ja ottelu oli nopeasti 0-14. Kotijoukkueen Chris Sharpe sai juoksun kohdalleen ja lisäpiste pelattiin Veikka Lehtosen toimesta maalialueelle, peli oli 8-14. Kun Sharpe juoksi toisen TD:nsä ja Ilkka Laitinen jatkoi varmaa potkutyöskentelyä saatiin neljänneksen loppunumeroiksi 15-14.

Toinen neljännes oli melkoista juoksujuhlaa, kun vieraiden Stokes teki kolme TD:tä, Coffey yhden.
Saints vastasi kahdella juoksumaalilla kun Sharpe ja hyvin pelannut raataja Veikka Lehtonen teki-vät TD:n mieheen. Neljänneken lopulla Sharpe heitti kohtuu pikän heiton, jonka Ilkka Laitinen nappasi kauniisti maalialueella kopiksi. Kun sekä Laitinen että vieraiden Leino onnistuivat jokaises-sa lisäpistepotkussa mentiin makkaransyöntiin ja kahveelle tilanteessa 36-42.

Kolmas neljännes oli todella pitkä, koska kelloa pysäytettiin koko ajan. Kummankin joukkueen puolustus oli saanut edes hiukan ryhtiä pelaamiseen, eikä ihan samanlaista maali-ilottelua nähty kuin toisella neljänneksellä.

Saints:in Lehtonen teki toisen TD:nsä ja Sharpe neljännen. Vieraiden Stokes juoksi kaksi TD:tä ja Coffey yhden. Sharpen maalin jälkeen Lehtonen pelasi lisäpisteen onnistuneesti. Kummankin jouk-kueen potkaisijat jatkoivat varmoja otteitaan ja kolmas neljännes päättyi tilanteeseen 51-63.

Tämän jälkeen osa katsojista jo luuli pelin ratkenneen, mutta Saints:in pelaajat olivat toista mieltä. Toistamiseen Laitinen otti Sharpen heiton näppeihinsä maalialueella ja jälleen Veikka Lehtonen runnoi lisäpisteen pelaamalla sisään.

Tähän maalinteko päättyi, vaikka Saints yrittikin kovasti loppuun asti jäi se kirkkain, eli avausvoitto jälleen niin harmittavasti saamatta ja 290 katsojaa poistui sateiseen Tampereen iltayöhön.

Saints jatkaa torstaina, kun kesäkuussa peruutettu vierasottelu pelataan Jyväskylässä Jaguaareja vastaan. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 20.7 ja vastaan asettuu jälleen Jaguaarit.

Saintsin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Tampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Vaahteraliigakauteen valmistautuva Tampere Saints solmi lauantaina 9.1 harjoitusleirin yhteydessä pelaajasopimuksen kokeneen TE Tommi Pinnan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä.

Lue lisää