Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gunnersin naiset vahvistuneena tulevaan kauteen

 
Gunnersin naiset vahvistuneena tulevaan kauteen


Kapinetti päätöksellä sarjapaikan naisten 1.divisioonassa saavuttanut salibandyseura Tampereen Gunners lähtee tulevaan kauteen vahvistuneena. Aiemmin tavoitteekseen sarjanousun asettanut naisten edustusjoukkue lähtee vahvistuneena nyt siis jo tavoitteen täytyttyä naisten 1.divisioonan länsilohkoon.

Joukkueen runko pysyy hyvin samana, lähtijöitä on viime kauden joukkueesta ainoastaan kolme. Vahvistuksina joukkueeseen pyrittiin hankkimaan muutama hyvin liikkuva tehokas hyökkääjä sekä puolustuspäähän pari hyvin avaavaa puolustajaa. Näissä etsinnöissä onnistuttiin hyvin ja kaikenkaikkiaan uusia kasvoja joukkueeseen saatiin kymmenen.

Tiina Kallio tulee pääsarjatasolle nousseesta KOO-VEEsta Gunnersin riveihin. Tiinan pelipaikka tulee olemaan entisistä kausista poiketen hyökkäyspäässä ja jo nyt nähdyn perusteella häneltä on lupa odottaa tehoja sekä hyvää maltillista salibandyä. Hän tuo kaivattua rauhallisuutta joukkueen hyökkäyspeliin.

Pauliina Heinosen entinen seura on MIG. Pauliinan vahvuudet ovat puolustuspäässä, jossa hän omaa loistavan pelinlukukyvyn ja avaukset lähtevät lavasta mallikkaasti. Lisäksi Pauliinalla on todella hyvä laukaus ja fyysiset ominaisuudet riittävät pitkälle. Pauliinasta odotetaan yhtä joukkueen puolustuksen kulmakivistä.

Heidi Saarinen on toinen puolustuspään vahvistus. Hänellä ovat avauspeli ja hyökkäyksien tukeminen todella hyvin hallussa ja Heidi on oiva lisä joukkueen puolustuspeliin. Heidin vahvuutena ovat myös maltti ja rauhallisuus omassa päässä pallollisena. Häneltä odotetaan Pauliinan ohella todella paljon ensi kaudella. Heidi on koko uransa edustanut Kiskojia Hämeenkyröstä, vaikka vientiä muualle olisi ollutkin.

Heidi Teppola tulee ykkösdivisioonassa pelanneen Nokian Krp:n riveistä. Heidi on hyvä liikkeinen hyökkäyspään peluri, joka kovalla työnteollaan aiheuttaa vastustajan puolustukselle harmia. Heidi tuo lisää liikkuvuutta entuudestaan liikkuvaan Gunners joukkoon ja antaa valmentajalle lisää variaatioita pelinrakentamiseen.

Sanni Harju tulee MIG:stä. Hän on se kauan kaivattu rightin puolen peluri Gunners joukkueessa. Sannin vahvuus on pallon suojauksessa ja hänet tunnetaan hyvänä viimeistelijänä. Hyökkäyspäähän Sannilta odotetaankin tehoja ja hyvän fysiikan takia hyvää kahden suunnan pelaamista.

Katri Ilomäki on RuRu juniorisalibandyn kasvatteja. Hänellä on edellytyksiä kasvaa isoihin saappaisiin joukkueessa ja innolla odotamme kehityksen suuntaa. Katrilla on hyvä liike ja yritystä loppuun saakka sekä salibandyn perusasiat ovat todella hyvin hallinnassa.

TPS kapteeni Nissilä siirtyy Gunnersiin

Gunnersin naisjoukkue saa tulevalle kaudelle todella kovan vahvistuksen hyökkäyspäähänsä. Aiemmin TPS:a edustanut Maarit Nissilä liittyy joukkueeseen ja tuo todella rautaisen annoksen kokemusta Gee-joukkoon. Nissilällä on pitkä pelaajaura takanaan ja omalla osaamisellaan hänelle kaavaillaan todella merkittävää roolia Gunnersissa.

Turunen vaihtaa kiekkomailan salibandyyn

Aiemmin jääkiekkoa mm. Tampereen Ilveksessä pelannut Henna-Maija Turunen on todella lahjakas ja potentiaalinen vahvistus Gunnersille ensi kaudeksi. Mailatekniikka on huippuluokkaa jääkiekon ansiosta ja liikkuvuus kohdillaan, joten myös Turuselta on lupa odottaa hyvää jälkeä tulevana kautena. Tarkkasilmäiset ovatkin jo nähneet Henna-Maijan pelaavan aiemmin Gunners-paidassa. 

Paluumuuttaja Heidi Förell Gunnersiin

Koo-Veen naisia viimekaudella I-divarissa edustanut Heidi Förell palaa Gunnersin leiriin. Heidiltä luonnistuu niin hyökkääminen kuin puolustaminenkin. Tulevalla kaudella tarkan ja kovan syötön omaava Heidi nähdään puolustehtävissä.  Heidi ehtii edustamaan Gunnersia melkein koko kauden ennen kuin suuntaa keväällä vaihto-oppilasvuodelleen.

Maalitykki Piia Saarinen nimekkäin vahvistus

Loistavana maalintekijänä tunnettu Piia Saarinen on Gunnersin viimeisin vahvistus tulevalle kaudelle. Piia on aiemmin pelannut mm. Mig:ssä sekä Nokian Krp:ssä.

Piia omaa todella loistavan laukauksen ja on erittäin kova työntekijä kentällä. Piialta odotetaan tulevalla kaudella ennen kaikkea tehoja. Jotain kertonevat Piian tehot 26+6, jotka ovat ykkösestä kausilta 2005-2007. Viime kausi Piialta meni loukkaantumisen takia pilalle. Piian myötä Gunnersin erikoistilannepelaaminen saadaan myös astetta ylöspäin edelliseen kauteen verrattuna.

Lepikonmäki siirtyy SPV:hen

Keväällä Seinäjoelle muuttanut joukkueen kuopus Aino Lepikonmäki jää opiskeluidensa vuoksi Seinäjoelle ja edustaa ensi kaudella Seinäjoen Peliveljiä. Seinäjoella Lepikonmäki pääsee niinikään pelaamaan I-divisioonassa.

Gunners alkaa olla valmis tulevalle kaudelle. Gunners on tulevalla kaudella todella hyvin vahvistunut ja kykenee varmasti haastamaan myös ykkösdivisioonan joukkueet. Joukkue aloitti sisäharjoittelun elokuun alussa ja hyvin pyrkii pelaamaan muutamia harjoitusotteluita hyvinkin pian. Koko joukkueen nimilista julkaistaan lähiaikoina, kun viimeiset karsinnat joukkueen sisällä on tehty. Edustukseen otetaan 20-23 pelaajaa tulevalle kaudelle.

Tampereen Gunnersin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää