Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volleylle huippuhakkuri

 
Isku-Volleylle huippuhakkuri


Ryan Owens,Isku
Ryan Jay Owens ja Isku-Volleyn puheenjohtaja Kari Kallio. Kuva: Isku-Volley / UrheiluTampere.com

Tampereen Isku-Volley on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen 27-vuotiaan Ryan Jay Owensin kanssa. 201-senttinen hakkuri vakuutti  Isku-Volleyn valmennusjohdon taidoistaan heti ensimmäisellä  harjoitusviikolla ja sopimus allekirjoitettiin perjantaina 15.8.

Owens on kuulunut kaudet 2005-2007 USA:n maajoukkueryhmään ja taisteli  tiukasti paikasta olympiajoukkueeseen. Pekingin kisat jäivät  haaveeksi, mutta miehen uutena tavoitteena on pelata USA:n joukkueessa  Lontoon olympialaisissa 2012.

Owensilla on runsaasti kansainvälistä kokemusta, sillä hän on pelannut  Brasiliassa, Puerto Ricossa, Kreikassa, Saksassa, Tsekissä ja Tanskassa.

- Ryan on ulottuva, nopea ja voimakas. Parempi mies kuin osasin toivoa  ja uskallan väittää, että Owens on yksi kovimmista Suomessa  esiintyneistä ulkomaalaisista, totesi Isku-Volleyn valmentaja Pasi  Rautio.

- En ollut uskoa silmiäni kun kaveri löi palloa meidän pitkien  keskitorjujien yli, hämmästeli puheenjohtaja Kari Kallio.

Owens nähdään ensimmäisen kerran Isku-Volleyn paidassa ensi  perjantaina 22.8. klo 18.30 Pyynikillä, kun Isku-Volley kohtaa  harjoitusottelussa Venäjän Superliigassa pelaavan Novan  Novo-Kuibusevista. Owens on tarkoitus saada mukaan myös Pietarin  kansainväliseen turnaukseen elokuun lopulla.

- Joukkueen osalta tilanne näyttää todella hyvältä. Nyt on harjoiteltu  kovaa 14 viikkoa ja kaikki ovat olleet mukana todella hyvällä  asenteella. Ryanin tulon myötä joukkue on nyt kokoonpanonkin osalta  kunnossa ja tästä on hyvä jatkaa kohti SM-liigaa ja Euro-turnauksen  pelejä, sanoo Pasi Rautio.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää
Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Oulun Etta saapuu Pyynikille sunnuntaina

Rantaperkiön Isku kohtaa Mestaruusliigan sarjakakkosen Oulun Ettan isänpäivän iltana, sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.

Lue lisää
Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

Keskitorjuja Rami Rekomaa siirtyy syyskaudeksi lainasopimuksella Rantaperkiön Iskuun Vammalan Lentopallosta. Rekomaa tulee Iskuun loukkaantuneen Nuutti Niinivaaran korvaajaksi.

Lue lisää