Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volleylle huippuhakkuri

 
Isku-Volleylle huippuhakkuri


Ryan Owens,Isku
Ryan Jay Owens ja Isku-Volleyn puheenjohtaja Kari Kallio. Kuva: Isku-Volley / UrheiluTampere.com

Tampereen Isku-Volley on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen 27-vuotiaan Ryan Jay Owensin kanssa. 201-senttinen hakkuri vakuutti  Isku-Volleyn valmennusjohdon taidoistaan heti ensimmäisellä  harjoitusviikolla ja sopimus allekirjoitettiin perjantaina 15.8.

Owens on kuulunut kaudet 2005-2007 USA:n maajoukkueryhmään ja taisteli  tiukasti paikasta olympiajoukkueeseen. Pekingin kisat jäivät  haaveeksi, mutta miehen uutena tavoitteena on pelata USA:n joukkueessa  Lontoon olympialaisissa 2012.

Owensilla on runsaasti kansainvälistä kokemusta, sillä hän on pelannut  Brasiliassa, Puerto Ricossa, Kreikassa, Saksassa, Tsekissä ja Tanskassa.

- Ryan on ulottuva, nopea ja voimakas. Parempi mies kuin osasin toivoa  ja uskallan väittää, että Owens on yksi kovimmista Suomessa  esiintyneistä ulkomaalaisista, totesi Isku-Volleyn valmentaja Pasi  Rautio.

- En ollut uskoa silmiäni kun kaveri löi palloa meidän pitkien  keskitorjujien yli, hämmästeli puheenjohtaja Kari Kallio.

Owens nähdään ensimmäisen kerran Isku-Volleyn paidassa ensi  perjantaina 22.8. klo 18.30 Pyynikillä, kun Isku-Volley kohtaa  harjoitusottelussa Venäjän Superliigassa pelaavan Novan  Novo-Kuibusevista. Owens on tarkoitus saada mukaan myös Pietarin  kansainväliseen turnaukseen elokuun lopulla.

- Joukkueen osalta tilanne näyttää todella hyvältä. Nyt on harjoiteltu  kovaa 14 viikkoa ja kaikki ovat olleet mukana todella hyvällä  asenteella. Ryanin tulon myötä joukkue on nyt kokoonpanonkin osalta  kunnossa ja tästä on hyvä jatkaa kohti SM-liigaa ja Euro-turnauksen  pelejä, sanoo Pasi Rautio.

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Lintula jatkaa Iskussa, Nurmesniemi ykkösestä liigaan

Rantaperkiön Iskun lentopallon Mestaruusliigajoukkue täydentyy vielä kahdella nuorella pelaajalla, kun Niko Lintula jatkaa Iskun liberona ja Nico Nurmesniemi täydentää yleispelaajien ryhmää.

Lue lisää
Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Ilari Toimela ja Einari Koivisto jatkavat Iskussa

Yleispelaaja Ilari Toimela ja hakkuri Einari Koivisto pelaavat lentopallon Mestaruusliigaa Rantaperkiön Iskussa ensi kaudella.

Lue lisää
Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Isku hakee kolmatta voittoa Lakkapäästä

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Rantaperkiön Isku kohtaa toiseksi viimeisessä ottelussa lauantaina 11.3. klo 17 Team Lakkapään Tampereella.

Lue lisää
Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Lentopallon supersunnuntai Pyynikillä

Ensi sunnuntaina Pyynikillä on lentopallon supersunnuntai, kun ensin LP Kangasala kohtaa LP Vampulan naisten Mestaruusliigan ottelussa klo 13 ja sen jälkeen Rantaperkiön Isku kohtaa Oulun Ettan miesten Mestaruusliigan ottelussa klo 17.

Lue lisää
Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

Isku haluaa voittoisana joulunviettoon – lauantaina vastassa Leka Volley

RantaperkiönIsku kohtaa lentopallon Mestaruusliigan joulunalusottelussa savolaisen Leka Volleyn lauantaina 17.12. klo 17.00.

Lue lisää
Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari vahvistaa Iskua

Kokenut kroatialaispassari Inoslav Krniæ vahvistaa lentopallon Mestaruusliigajoukkue Rantaperkiön Iskua.

Lue lisää