Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haluan osaksi urheilutoimitusta!

 
Haluan osaksi urheilutoimitusta!


Jos olet todellakin sitä mieltä, että urheilua seuraavat lukijat voivat lukea jatkossa entistä enemmän ja laadukkaampaa sisältöä ansiostasi eksyit oikealle sivulle. UrheiluTampere.com sivusto on pitkän tiensä alkupäässä. Ensimmäisiä pieniä askelia on otettu ja seuraaviin askeliin voit vaikuttaa. Sivusto tulee uudistamaan ilmeensä pelikauden 2008-09 aikana. Esimakua uudesta ilmeestä voit tarkastella jo ennakkoon UrheiluPori.comin sivuilta.

Raha, se kaikkeen vaikuttava tekijä. Sitä ei tällä hetkellä saa kukaan toimitustyöhön osallistuvista henkilöistä. Korvauksia kuitenkin sivuston kautta myydyistä jutuista ja kuvista on mahdollista saada. Näyteikkunana ja harjoitusalustana sivusto tarjoaa aloittevalle toimittajalle tai kuvaajalle oivan paikan tuoda nimeään tunnetuksi. Voit vapaasti valita kiinnostuksesi kohteen, joko harrastamasi tai seuraamasi lajin perusteella.

Mikäli olet edelleen kiinnostunut liittymään toimitukseen niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla.

toimitus@urheilutampere.com

 


Takaisin edelliselle sivulle
Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

Jarno Eränen tulee mukaan Tampereen Pallo-Veikkojen miehistöön joukkueen keskiviikon Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluun.

Lue lisää
Mälkiä palaa Ilvekseen

Mälkiä palaa Ilvekseen

Tampereen Ilves on pestannut päävalmentajakseen, ensi kaudesta alkaen, Heikki Mälkiän (50). Valmennustiimissä jatkavat Juha Pajuoja ja Juha Juujärvi sekä maalivahtivalmentaja Arto Koivisto.

Lue lisää