Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vahvistunut KOO-VEE parantamaan viime kauden sijoitusta

 
Vahvistunut KOO-VEE parantamaan viime kauden sijoitusta


KOO-VEE lähtee alkavaan Suomi-sarjakauteen hyvistä asetelmista. Joukkue on vahvistunut niin pelaajistoltaan kuin johtoportaan osalta. Merkittävimmät tulokkaat johtopuolella ovat joukkueen kokoamisesta vastaava urheilupäällikkö Nino Ruusunen sekä valmennuskaksikko Tommi MannerVille Keskinen. Pelaajarintamaa vahvistamaan hankittiin Mestis-kokemusta keränneet Timo Ruuska, Henri Kallio, Kari Lohtander ja Arto Nuora. Lisäksi pelipaikan joukkueesta onnistuivat valtaamaan A-juniori-ikäiset Markus Jokinen, Ville Lehtonen ja Jaakko Lehtonen.

Tommi Manner peräänkuuluttaa urheilullisuutta ja voitontahtoa

Uuden päävalmentaja Mannerin keskeisiin teeseihin kuuluu urheilullisuus.
- Olemme harjoitelleet määrätietoisesti kesästä lähtien. Heinä-elokuun jääharjoitusten tavoitteena oli saada puuduttavien toistojen kautta peruskunto kohdalleen. Suunnitelman mukaan viime päivät jääharjoituksissa on puolestaan keskitytty erikoistilanteisiin, kertoo Manner.
Valmennuskaksikko Manner-Keskinen edellyttää joukkueeltaan voitontahtoa.
- Jokaista peliä lähdetään voittamaan. Olisi ajan haaskausta pelata valtakunnallista sarjaa pelkästään harrastemielessä. Katsotaan keväällä, mihin joukkueen menestysnälkä riittää, Manner jatkaa. Hakametsä 2:ssa on valmentajien mukaan luvassa kiekkoviihdettä.
- Haluamme tarjota uskollisille kannattajillemme voittojen lisäksi viihdyttävää ja maalirikasta peliä. Toivottavasti saamme kotiyleisön mukaan runsaslukuisena heti alkusarjasta lähtien. Kausikortin hinta ei ainakaan alkavalla kaudella ole esteenä peliin tulemiselle, päättää hyväntuulinen Manner.

Syyskauden tavoitteena jatkopaikka ylemmässä jatkosarjassa

Suomi-sarjan syyskausi pelataan neljässä alkulohkossa. Lohkovoittajille on luvassa suora pääsy kevätkauden ylempään jatkosarjaan. 2. ja 3. sijoittuneet pelaavat puolestaan ristiinkarsinnat jatkopaikasta.
Pohjanmaan joukkuiden kanssa pelattavan alkulohko 2:n ennakkosuosikiksi kaksikko Manner-Keskinen nimeää Mestis-nousua himoitsevan Kokkolan Hermeksen. Vastaavasti Jeppis Hockey Pietarsaaresta ja Mustasaaren KoMu HT taistelevat sijoista 2-3. Viides joukkue, S-Kiekko Seinäjoelta, saa valmentajilta haastajan viitan.
KOO-VEE tavoittelee paikkaa 3 parhaan joukossa. Tätä kautta tähtäimessä on ylempi jatkosarja, mikä on samalla joukkueen vähimmäistavoite.

Myös Hakametsä 2:ssa muutoksia

Hakametsän 2-hallin olosuhteita on jälleen saatu askeleen paremmiksi. Hallin vanhoja pukuhuoneita remontoitiin ja taitoluistelijoille on rakenteilla kokonaan uusi pukuhuone.
Lisäksi Haka 2:n sydämeksi muodostunut kioski uudistui. Keväällä tehdyn laajennuksen myötä valikoima on monipuolisempi ja asiakaspaikat viihtyisämpiä. Maankuulun höyrymakkaran ohella kioski tarjoaa nyt muutakin pikkusuolaista, kahvia ja makeaa unohtamatta.
Edustusjoukkueen puheenjohtaja Vesa Leinonen on tyytyväinen.
- Joukkue on erinomainen sekoitus tarvittavaa kokemusta ja nuoruuden intoa. Meillä on aktiivinen ja aikaansaava urheilupäällikkö, asiaansa intohimoisesti uskovat valmentajat sekä ammattitaitoinen huoltojoukko. Tällä joukkueella on mahdollisudet vaikka mihin, kertoo puheenjohtaja Leinonen. Hakametsän 2-hallin yksi näkyvimmistä uutuuksista ovat jäämainokset.
- Olemme saaneet uusia tukijoita. Alkavalla kaudella KOO-VEE-logojen lisäksi 2-hallin jäätä koristavat ensimmäistä kertaa yhteistyökumppanien mainokset. Tämä on merkittävä päänavaus uskottavuutemme ja Mestis-tasoisen organisaation luomisen kannalta, Leinonen päättää.
Sarja-avaus KOO-VEE – S-Kiekko (Seinäjoki) pelataan perjantaina 19.9. klo 19 Hakametstän 2-hallissa.

KOO-VEE 2008-09 (tulokkaiden perässä viime kauden seura)
MV: Juha Taponen ja Arto Nuora (LeKi)
P: Ville-Joonas Peltola (HC Eagles), Harri Perämäki (HCM), Tomi Heinonen, Tomi Räsänen, Jaakko Lehtonen (KOO-VEE A), Tero Kalela ”C”, Rami Alakoski ”A”, Eemi Mäkinen
H: Janne Anttila, Timo Ruuska (HeKi), Sami Järvenpää (HCM/LeKi), Markus Jokinen (Kiekko-Sudet), Henri Kallio (LeKi), Kari Lohtander (LeKi) ”A”, Kalle Salmi (TBK), Kalle Liuhala (välivuosi), Ville Lehtonen (KOO-VEE A), Toni Aro, Jani Salmijärvi (HCM), Justus Markkula, Mikko Sulonen, Sami Ahmavuo
Valmentajat: Tommi Manner, Ville Keskinen
Huoltajat: Markku Kaunisto, Erkki Ollonen
Lääkäri: Jari Myllyniemi
Urheilupäällikkö: Nino Ruusunen

KOO-VEEn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää