Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorille tappio vaatimattomalla esityksellä

 
A-nuorille tappio vaatimattomalla esityksellä

Trackers on edelleen G-Kooveen A-nuorille ilkeä vastustaja. Lauantaina Iittalassa pelatussa Nuorten SM-sarjaottelussa kotijoukkue Trackers kukisti maalein 5-4 (0-2, 3-1, 2-1) todella vaatimattomasti esiintyneen G-Kooveen.

Tunnustelen alkanut ottelu näytti jo kääntyvän tamperelaisten suuntaan, kun G-Koovee otti avauserän loppupuoliskolla kenttätapahtumissa selkeän otteen. Täysin ansaitusti vierailijat johtivatkin ottelua lukemin 0-2, kun taulussa oli 20 minuuttia.

Toisen erän alusta ottelun luonne kuitenkin muuttui, kun molemmat joukkueet istuivat useamman kerran jäähyboksissa. G-Kooveen ote 5-5 peliin hävisi täysin, kun taas isännät olivat jatkossa juuri piirun verran terävämpiä ja huolellisempia. G-Kooveelle tarjottiin isäntiä enemmän ylivoimamahdollisuuksia ja tilaisuutta kasvattaa johtoaan. Tamperelaisylivoima oli kuitenkin varsin heikkoa.
- Se ei paljon lohduta, jos pallo liikkuu ihan mukavasti. Kun ei sitä saada maaliin asti niin paljon kehumista ei ole, kertoi G-Kooveen valmennus.

Koko ottelun kuva oli se, että molemmin puolin tehtiin hurja määrä pallollisen pelin virhetä. Päätöserässä molemmat joukkueet tarjoilivat oikein urakalla toisilleen mahdollisuuksia maalintekoon. Suuremman maairyppään esteenä olivat ainoastaan molemmin puolin loistavasti torjuneet maalivahdit. G-Kooveen valmennuksen mukaan joukkueen hyökkäyspelaamisesta puuttuu tällä hetkellä rentous ja suoritusvarmuus, joka korjataan terävöittämällä tekemistä harjoituksissa.

- Kyllä tämänpäiväinen oli  meidän porukan pohjanoteeraus kahteen vuoteen. Trackers on tässä sarjassa yleisesti ihan hyvä nippu, mutta tänään hekin olivat kyllä luvalla sanoen heikkoja. Tällaista henkilökohtaisen tason virhemäärällä, mitä tänään teimme häviämme jokaiselle joukkueelle kotona ja vieraissa tässäsarjassa. Tällaisist päivistä ja otteluistakin pitää kuitenkin kaivaa oppia ja erityisesti asennetta arkiseen harjoitteluun.

G-Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2008-2009 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää