Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves lähtee pohjoiseen

 
Ilves lähtee pohjoiseen

Ilves FS:n viikonloppusuunnitelma koostuu kahdesta määränpäästä, Ylivieskasta ja Oulusta.

Ilves lähtee kahden ottelun vieraskiertueelle lauantaiaamuna ja palaa Manseen su/ma välisenä yönä. Viikonlopun otteluissa ovat vastassa Sievi Futsal ja Tervarit.

Sievi kävi Spiralilla ennen joulupukin vierailua eikä jättänyt lahjoja vaan vei pisteen mukanaan karvaalla loppuhetkien tasoitusmaalillaan. Ilves ei ollut oikealla asenteella tuon ottelun ensimmäisellä puoliajalla vaan Sievi pääsi liian helpolla ja vieraat olivat todellakin tulleet taistelemaan pisteistä. Toisella puoliajalla Ilves sai vaihteen silmään ja nousi jo ohitsekin. Lopussa pisteet siis jaettiin, mikä oli ihan oikeutettu lopputulos.

Lauantain ensimmäinen pysäkki on siis Sievi Futsalin kotikenttä, jossa Ilves FS ei olekaan ennen vieraillut. Otteluraporttien perusteella odotettavissa on parisataapäinen innokas yleisö ja ennakkoluuloton kotijoukkue.

Sievin joukkueesta kannattaa nostaa esiin maajoukkueessakin voittomaalin Kyprosta vastaan laukonut J. Pakola sekä Tampereen ottelussa mallikkaasti peliä rakentanut H. Heikkilä. Kaksikko on selkeästi hyvää liigatasoa ja vaarallisia yksilöitä.

Tervarit asettuu vastaan sunnuntaina. Liigan alkukierroksilla Oulun omat pojat vierailivat Tampereella ja peli pelattiin poikkeuksellisesti Raholassa. Mukaansa pohjoiseen eivät Tervarit saaneet kuin kipeitä niskoja, niin pahasti Tervareita Raholassa vietiin. Nyt on kuitenkin täysin erilaiset lähtökohdat otteluun, sillä kotipeleissään Oululaiset ovat olleet perinteisesti vahvoja. Tervareista kannattaa huomioida ainakin kuumaveriset pelimiehet Rizvani ja Stafsula, joiden pelihuumorista ei osaa kukaan ennen ottelua sanoa mitään. On tai Off.

Ilves lähtee kohti pohjoista hyvistä asemista, sillä sarjan kakkospaikalla keikkuvat Mansen miehet ovat tavoitteessaan. Pohjoisen tournee ei ole koskaan helppo lämpimiin olohin tottuneille pelureille ja varsinkin Oulussa on käynyt välillä kova viima. Takki on napitettu ylösasti kiinni ja asenne viilataan rautaiseksi, koska puolivaloilla ei pisteitä ole noudettavissa.

Ilves saa mukaansa hyvän ja kilpailukykyisen kokoonpanon. Poissa ovat vain Intin aloittanut Jakke ja parhaan miehen tehtäviä "pienissä" hoitava Tertsi. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella ottaa Ilves mukaan kokoonpanoonsa 2 maalivahtia, sillä debyyttinsä kissapedoissa tekee Gebardeista siirtynyt Juho Laine.

Viikonloppu menee siis bussimatkailun, pokerin, nukkumisen, pelien ja joukkuehengen kasvattamisen merkeissä. Katsotaan sitten sunnuntaina millainen pistesaalis palaa Ilveksen mukana Tampereelle.

Ilveksen tiedotteesta  / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää