Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves jatkoi pohjoisenkiertuettaan Ouluun ja hautasi Tervareiden playoff-haaveet

 
Ilves jatkoi pohjoisenkiertuettaan Ouluun ja hautasi Tervareiden playoff-haaveet

Ilves jatkoi Sievi-pelin jälkeen suoraan matkaansa Ouluun ja aloitti heti valmistautumisen sunnuntain Tervarit-otteluun.

Ottelu alkoi vasta klo 18.30, joten Ilvekset viettivät laatuaikaa Oulussa hyvän ruuan ja lepäilyn merkeissä. Ns. hotellikuolemaa yritettiin välttää kaikin keinoin ja hyvin siinä onnistuttiinkin, sillä Tervarit kaatuivat kotisalissaan numeroin 1-3.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja alkuvihellyksestä lähtien oli selvää, että Tervarit aikoivat tarttua kaikin voimin viimeiseen oljenkorteen taistelussa playoff-paikasta. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 07.44 kun Halmet ampui vaparin muurin ohi yläkulmaan ohi voimattoman T. Kallioisen.

Ilves kuittasi pelin tasoihin aikaan 12.37 JP Torvisen maalatessa A. Teittisen syötöstä. Heti seuraavassa vaihdossa P. Saukoniemi tarjoili upean syötön S. Kokkoselle, joka iski pallon läheltä ylös. Hieno maali.

Tervarien virhetili täyttyi jakson lopussa ja Torvinen pääsi kerran koittamaan 10m pilkulta tuloksetta. Tauolle siis tuloksesta 1-2.

Toisella jaksolla alkoi edellisen ottelun tärskystä toipuneen Rizvanin oma show. Mies rikkoi kiitettävästi koko jakson ja sai lopulta (vain) yhden keltaisen kortin vaivanpalkakseen vaikka tuli mm.tilanteen ulkopuolisena tönimään ja mesomaan Ilves-maalivahti Kallioisen iholle sen jälkeen kun Tervarien mies oli ajanut Tuopin Ilves-maalin perukoille. Melkoisten pellehyppyjen välissä mies ehti olemaan myös vaarallinen ja molemmilla joukkueilla oli paikkoja maalitilin kartuttamiseen.

Kotijoukkueen virhetili oli täynnä ajassa 32.31 ja sen jälkeen pääsi Ilves kerran kympille ja kerran n. 6 metrin sivuvapariin maalivahtia vastaan. Kumpikin laukaus epäonnistui ja muitakin paikkoja tuhrittiin. Ilves yritti tehdä Tervarien maalivahdista sankaria. Asiasta oli kuitenkin erimieltä JP Torvinen. Kapteeni iski pallon tyhjiin heti kun Tervarit aloitti yv-yrityksensä ja paketoi matsin tulokseen 1-3.

JP palkittiin ottelun parhaana ja mies pokkasi vielä kultalätkänkin mukaan Manseen. Kokonaisuutena JP:n peliä täytyy kehua, sillä edelliskausista kasvaneen roolin myötä on kapteeni vastannut huutoon ja johtaa joukkojaan huikealla taistelulla pelistä toiseen. Virheet on karsittu minimiin ja JP on mahtavassa vireessä tällä hetkellä.

Tampereen tavoitelluin collari-taistelija Alatalo oli myös yksi tuplaviikonlopun taistelun ruumiillistumia. Altsi jakaa ottelussa huomattavan määrän hopeamitaleja vastustajille kaksinkamppailuissa ja tekee loistavaa duunia joukkueen eteen.

Kokkonen osui pitkästä aikaa ja Inapshba sai maalitilinsä auki ja alkaa pääsemään sisään Ilves-puolustuksen punaiseen lankaan. Myös Saukoniemi alkaa löytämään edelliskausilta tuttua lentoa otteisiinsa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia taistoja.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIlveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää
Tampereen futsalderby, osa 2

Tampereen futsalderby, osa 2

Ilves FS ja ACE iskevät sunnuntaina yhteen kauden toisessa Tampereen Derbyssä.

Lue lisää
Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Kevätkierros on saanut Ilveksen syttymään hurjaan vireeseen.

Lue lisää
Ilves tappoi samban

Ilves tappoi samban

Ilves FS näytti mistä mestarit on tehty ja nollasi hyökkäysvoittoisesta samba-futsalista tunnetun Tervarit 0-5.

Lue lisää
Ilves lauantaina Ouluun

Ilves lauantaina Ouluun

Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan.

Lue lisää
KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy johti ottelua jo 6-1, mutta Ilves FS ei antanut periksi ja kiri toisella puoliajalla Timur Inapsban hattutempulla maalin päähän.

Lue lisää