Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves jatkoi hyviä otteitaan

 
Ilves jatkoi hyviä otteitaan

Ilves FS kuittasi Porin tappion tasoihin. PoPa poistui Spiralilta 4-2 (3-1) hävinneenä.

Ilves joutui lähtemään otteluun hieman muutetuilla ketjuilla, sillä Pohjoisen tuliaisina J. Mertanen ja P.Pulkkinen olivat viettäneet koko viikon influenssan otteessa. Lisäksi JP Torvinen pelasi puolikuntoisena, samoin T. Kallioinen ja T. Alatalolla oli alaraajavamma. Osku Toikkonen oli myös poissa pelistä.

Vastuuta oli siis jaossa ja sitä oli kaivattukin. Onneksi myös porilaisilla oli omat murheensa kokoonpanon suhteen, joten eiköhän puntit aika tasan menneet.

Ottelu alkoi tasaisena ja aktiivisena. Molemmat joukkueet pääsivät hyvin rytmiin, mutta maalinteon aloitti T. Alatalo maalivahti Kallioisen hyvästä avauksesta. PoPa tuli tasoihin Lammisen maalatessa Reinikan syötöstä. PoPaa ennenkin kurittanut T. Inapshba syötti ensin T. Niemisen maalin ja viimeisteli sitten 3-1 taukojohdon penkiltä peliin tuleen J. Majamaan syötöstä.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta Ilves puolusti aavistuksen paremmin ja loistovireessä ollut T. Kallioinen hoiti loput. Paljon sattui kuitenkin myös merkkausvirheitä ja unohduksia omassa päässä, mutta kovalla asenteella ja uhrautumisella joukkueen eteen nekin hoidettiin.

Toisella puoliajalla Ilves jatkoi aktiivista peliään ja vierailija yritti saada otetta kovalla asenteella taistelevista miehistä. Tunnetta saatiin esiin väsymyksen kasvaessa ja ratkaisun lähestyessä. Keltaisia kortteja jaettiin 5 kpl (2 kotijoukkueelle/3 vieraille) ja molempien joukkueiden virhetilitkin täyttyivät.

Ilveksellä on monta hyvää paikkaa iskeä lisää maaleja, mutta ajassa 30.27 katkaisi P. Saukoniemi vihulaisen hyökkäykseenlähdön ja mies tarjoili J. Majamaalle (1+1) tyhjän maalin herrojen päästessä kaksin maalivahtia vastaan.

Maalin jälkeen alkoi PoPan yritys ylivoiman turvin. Ojanperä nostettiin mukaan hyökkäyksiin. Ottelusta tuli melkoista hurlumheitä ja pallon perässä juostiin välillä ilman järjenhäivää. Asenne oli kuitenkin kohdallaan ja puolustus toimi hyvin. Hieman malttia pitäisi kuitenkin noinkin selvässä johtoasemassa löytyä.

Kerran pääsi PoPa vielä maalin makuun, kun jälleen sama kaksikko Lamminen-Reinikka iski loppuluvut 4-2 taululle. Loppuminuuteille Ilves sai taas järjen mukaan ja pelasi kypsästi ja rauhassa aikaa kuluttaen.

Ilveksestä nousi tänään esiin kakkoskenttä, joka voitti oman osuutensa ja loi muutenkin runsaasti vaarallisia tilanteita. Molempiin päihin...

Ilveksen tehopisteet: Inapshba 1+1, Majamaa 1+1, Alatalo 1+0, Nieminen 1+0, Saukoniemi 0+1 ja Kallioinen 0+1.

PoPan paras oli selvästi J. Reinikka

Tuomarit: olivat paikalla.

Veikkauksen mitalit: Kulta: Saukoniemi, Hopea: Kallioinen, Pronssi: PoPa

Ilveksen parhaana palkittiin Saukoniemi.

Nyt saadaan paranneltua taudit kuntoon ja vammat paremmiksi ennen ensi viikonlopun tuplakierrosta jolloin vastaan asettuvat la kotona GFT ja su Vaasassa Ruutupaidat.

Kokoonpano vs. PoPa: Kallioinen / Laine, Torvinen, Alatalo, Teittinen, Kokkonen, Nieminen, Saukoniemi, Anttonen, Inapshba, Majamaa & Luode.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää