GFT viimeisteli paremmin

Ilves FS - GFT peli jäi tällä kertaa vähän vaisuksi. GFT oli tarkempi maalipaikoissa ja voitti 2-3 (1-2).

Ilves ei jostain syystä oikein syttynyt taisteluun vaan ottelussa mentiin puolin ja toisin vähän "puolivaloilla". Ehkäpä hyvältä näyttänyt sarjatilanne sai Ilveksen hieman hengähtämään. Jotain pelistä tänään puuttui. Molemmilla joukkueilla oli paljon poissaoloja,mutta ihan iskukykyiset niput kentällä nähtiin.

Ensimmäinen puoliaika oli aavistuksen GFT:n komennossa, ja ote siirtyi kahteen otteeseen tulostaululle. J. Majamaa toi päättäväisellä maalillaan Ilveksen puoliajan lopussa 1-2 tilanteeseen. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja useampiinkin maaleihin, mutta molemmat maalivahdit pelasivat hyvin.

Toinen puoliaika alkoi Ilveksen kannalta hyvin ja maalipaikkoja saatiin paljon aikaan. Viimeistelyssä ei vaan tänään ollut sitä tarvittavaa päättäisyyttä ja onni pitää kuulemma ansaita. Ylärimaan osuttiin kahdesti ja muutenkin Ilves oli niskanpäällä. Kylmää vettä kaatui kotijoukkueen päälle ajassa 33.12, kun Ilves-vaihto venyi hieman pitkäksi ja ottelun ykkösnimi T. Terho (1+2) iski 1-3 maalin pahaan paikkaan.

Ilves jatkoi hyvää jaksoaan ja maalipaikkoja oli tarpeeksi kavennusosumiin. Lopussa Ilves otti maalivahti Kallioisen pois ja lähti hakemaan ylivoimalla ottelua tasoihin. Ajassa 38.26 P.Pulkkinen iski JP Torvisen syötöstä 2-3 kavennuksen, mutta tasoitusmaalia ei saatu aikaan ja näin runkosarjan voittoa tarjotaan GFT:n suuntaan.

Ilves pelasi ihan ok pelin, mutta sama tappamisen meininki ja halu voittaa mitä on viime peleissä nähty, oli unohdettu jonnekin. Sen verran itselleen vihaisia pelimiehiä koppiin pelin jälkeen asteli, että sunnuntaina Vaasassa nähdään varmasti erilaisella tahtotasolla pelaava petolauma.

Vaasaan saadaan mukaan T. Alatalo ja myös painihaalarit pakataan mukaan.

Ilveksen tehomiehet: J. Majamaa 1+0, P. Pulkkinen 1+0, JP Torvinen 0+1.

Tuomaristo Kammonen - Kaisto oli... paikalla. Toivottavasti viimeisen kerran Ilveksen pelissä tällä kaudella. GFT:llä lienee samansuuntainen mielipide asiasta.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com

Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.