Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mälkiä palaa Ilvekseen

 
Mälkiä palaa Ilvekseen


Tampereen Ilves on pestannut päävalmentajakseen, ensi kaudesta alkaen, Heikki Mälkiän (50). Valmennustiimissä jatkavat Juha Pajuoja ja Juha Juujärvi sekä maalivahtivalmentaja Arto Koivisto.

Mälkiä tulee Ilvekseen Tanskan pääsarjajoukkueesta Frederikshavn White Hawksista, jota hän on valmentanut viime talvesta lähtien. Aikaisemmin Mälkiä on toiminut päävalmentajana SM-liigassa SaiPassa, Ilveksessä ja HIFK:ssa. Kaudella 2000-01 Mälkiän valmentama Ilves ylti SM-liigassa pronssille.

Valmentajien sopimukset ovat mallia 1+1 paitsi Koivistolla, jonka vanhassa sopimuksessa olleen optiovuoden Ilves halusi käyttää.

– Saimme kokeneen ja vaativan päävalmentajan sekä jatkuvuutta valmennustiimiin. Pajuoja ja Juujärvi tuntevat hyvin meidän nuoret pelaajamme, mikä on hyvä pohja jatkaa yksilökohtaista kehitystyötä, arvioi Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Ilves- Hockeyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

Jarno Eränen tulee mukaan Tampereen Pallo-Veikkojen miehistöön joukkueen keskiviikon Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluun.

Lue lisää

Haluan osaksi urheilutoimitusta!

Lue lisää