Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV kaatui, unelma elää

 
SPV kaatui, unelma elää

SPV:n mahdollisuudet Salibandyliigan runkosarjan voittoon huononivat oleellisesti keskiviikona, kun se käväisi Tampereella häviämässä G-Kooveelle. Samalla G-Koovee sai hieman lisähappea pudotuspeliunelmalleen, joka päävalmentaja Arto Riihimäen mukaan elää yhä.

- Vaikeaahan sinne pääseminen on, mutta mahdollista. Urheilussa tapahtuu ihmeitä, ja me emme ole heittäneet vielä pyyhettä kehään, Riihimäki vannoi.

Pudotuspelipaikan saavuttaakseen G-Kooveen on voitettava jäljellä olevat kaksi otteluaan, ja samalla Josban olisi hävittävä omat kolme otteluaan. G-Kooveen kannalta yhtälöä helpottaa se, että joukkueilla on vielä edessään keskinäinen ottelu.

Tähti-Jehkinen

Tamperelaiset tekivät keskiviikon ottelun avausmaalin aivan ensimmäisen erän lopulla ja hallitsivat sen jälkeen kenttätapahtumia. SPV tuli kertaalleen tasoihin toisessa erässä, mutta Miro Lehtinen ja Juhani Salo veivät isännät kahden maalin karkumatkalle vielä ennen toista erätaukoa.

Lopullisesti ottelun ratkaisi G-Kooveelle komea 6-4-maali ajassa 57.39. Rauhallisen hyökkäyksenrakentelun jälkeen Mauno Hakala syötti Jukka-Pekka Utriaiselle maalin kulmalle. JP jatkoi pallon keskelle Juuso Jehkiselle, jonka laukaus sujahti ohi SPV-säkkäri Jarno Ihmeen.

Kaksi maalia iskenyt Jehkinen palkittiin kahdella IS-tähdellä. Kolme tähteä nappasi Juhani Salo (2+0). Yleensä näkymättömässä roolissa pelaavalle Jehkiselle tähdet olivat mieluisa yllätys.

- Silloin kun tekee pisteitä niin nousee esiin. Nämä olivat ensimmäiset tähteni liigassa, ja tähtipalkinto menee Happee-aikojen hopeamitalin ja parin muun palkinnon viereen, Jehkinen suunnitteli.

Sairastupaa tyhjäksi

Tähdillä palkittujen lisäksi G-Kooveesta nousivat esiin hyökkääjä JP Utriainen (0+2) ja maalivahti Pekka Nieminen, joka rauhoitti joukkueen pelaamista varmoilla torjunnoillaan. Päävalmentaja Riihimäki oli tyytyväinen saatuaan kokoonpanoon sairastuvalla loikoilleita pelureita.

- Palasimme tänään tasollemme, kun kaikki jätkät olivat kokoonpanossa mukana. Materiaalimme on sen verran kapea, ettei se kestä kuin pari poissaoloa kerrallaan, Riihimäki sanoi viitaten maanantain Oilers-pelin poissaolosumaan.

G-Kooveen seuraava ottelu on ensi sunnuntain vierasottelu Josbaa vastaan. Pudotuspelipaikka on kuitenkin katkolla jo lauantaina, kun Josba ja Classic kohtaavat Joensuussa. Mikäli tuo peli päättyy tasan tai Josba voittaa, voi G-Koovee vilkuttaa lopulliset hyvästit play off -paikalle.

G-Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää