Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV kaatoi SalPan Eerikkilässä

 
TPV kaatoi SalPan Eerikkilässä

Kauden neljäs harjoituspeli toi ensimmäisen voiton Tampereen Pallo-Veikoille, joka kaatoi sarjatasoa alempana pelaavan Salon Palloilijat selkein lukemin 4-0 Eerikkilän urheiluopistolla pelatussa ottelussa.

Ilahduttavaa oli hyökkääjien Jussi Kemmon ja Jani Nyblomin tämän talven ensiesiintyminen TPV-paidassa. Kärkimiehet tekivät maalin mieheen ja Kemmo lisäksi syötti kaksi TPV:n osumista.

- Kemmo pääsi hyvin mukaan heti ensimmäisessä pelissään. Vielä kun muut saadaan samalle aaltopituudelle. Myös Nyblomilta hyvä avaus, vaikka hän on vielä vähän keskenkuntoinen, päävalmentaja Juha-Pekka Mäkinen näki.

Selkeästä voitosta huolimatta Pallo-Veikkojen peli ei ollut vielä valmista. SalPa hallitsi ottelun alkua, ja peli puuroutui usein keskialueen taisteluksi.

- Pelillisesti esityksemme oli mukiinmenevä. Ensimmäinen puoliaika oli vähän roiskimista, mutta toisella puoliajalla tuli järkeäkin mukaan.

SalPan vahvan alun jälkeen TPV meni johtoon ottelun 15. minuutilla. Toppari Sampsa Isoaho antoi oivallisen pystysyötön ja Jarno Venäläinen kirmasi SalPa-puolustukselta karkuun tehden TPV:n avausosuman.

Toinen maali syntyi avausjakson lopulla SalPan virheestä. Jussi Kemmo pääsi SalPan puolustajan huolimattomaan syöttöön väliin ja viimeisteli varmasti numeroiksi 2-0 päästyään läpi.

Toisen jakson alkuun nähtiin tamperelaisten kolmas maali. Kemmo pyörähti laidalla ohi vastustajasta ja syötti maalille, josta Jani Nyblom laukoi pallon sisään.

Vaihtojen myötä peli hieman sekosi loppua kohden, mutta TPV onnistui maalinteossa vielä kertaalleen. Iikka Juura pelasi Kemmon kanssa seinäsyötöllä itselleen vetopaikan ja laukoi Pallo-Veikkojen viimeisen osuman.

Kemmon ja Nyblomin lisäksi harjoituskauden debyyttinsä teki myös maalivahti Vili-Oskar Laaksonen, joka vartioi TPV:n maalia toisen jakson.

Kärjessä aloittanut Daniel loukkasi nilkkansa yhteentörmäyksessä vastustajan maalivahdin kanssa. Danielin tilalle tulleen Nyblomin lisäksi vaihtomiehistä valmentajan kehut sai toisen jakson pelannut nuori Jami Palsa.

- Palsa tuli hyvin sisään toiselle puoliajalle. Hänen esityksensä lämmitti sydäntä.

Kolmessa ensimmäisessä harjoituspelissä esiintynyt Sergei Salkov ei ole enää TPV:n mukana.

TPV
1 Hilander Mika (46' 12 Laaksonen Vili-Oskar)
2 Isoaho Sampsa
3 Juura Iikka (46' 9 Rönkkö Jaakko)
7 Lindberg Petri (60' 3 Juura Iikka)
8 Lindberg Arto
13 Viitanen Markku (79' 24 Tiihonen Tatu)
16 Tuovinen Juuso (58' 22 Westerholm Erik)
20 Venäläinen Jarno (79' 16 Tuovinen Juuso)
21 Kemmo Jussi
23 Nwoke Daniel (39' 11 Nyblom Jani)
24 Tiihonen Tatu (46' 19 Palsa Jami)

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää