G-Koovee löi IC Akatemian jatkoajalla

Kauden kolmas paikallisottelu A-nuorten SM-sarjassa päättyi lauantaina G-Kooveen 6-5 (1-3, 3-1, 1-1) jatkoaikavoittoon. Isäntien sankari jatkoajalla oli Pekka Äijälä, joka pysäytti kellon ratkaisevan maalin merkiksi ajassa 60.26. Voitollaan G-Koovee nousi enää kahden pisteen päähän sarjakärki IC Akatemiasta.

Ottelun alku ei G-Kooveelle paljoa lupaillut. Vaatimattomasti esiintynyt kotijoukkue oli hitusen onnekaskin, ettei se ollut avauserän jälkeen kuin kahden maalin takaa-ajoasemassa. Markus Lajusen 1-0 johtomaali oli G-Kooveen ainut todellinen maalipaikka avauserässä, kun sen sijaan vierailijoille tarjottiin mahdollisuutta niitata ottelu jo ensimmäiselle kaksikymppiselle.

G-Koovee kuitenkin ryhdistäytyi jatkossa. Ensin se karsi pelistään karmeimmat pallollisen pelin virheet pois ja toisaalta sai samalla tiivistettyä myös viisikkopuolustustaan. IC:lle avauserän perusteella kallistumaisillaan ollut ottelu kääntyikin toisessa erässä tiukaksi taistoksi arvokkaista sarjapisteistä.

Kotijoukkueen ensimmäinen mahdollisuus naulata ottelu tuli kolmannen erän alkuun. Loistavasti pelannut G-Kooveen kolmosketju iski ajassa 44.23 joukkueensa johtoon Jussi Luoman viimeisteltyä Ville Salomäen esityöstä. Heti johtomaalin jälkeen G-Koovee rakenteli useamman laatupaikan, mutta ei niissä onnistunut. IC Akatemia sai jälleen otetta selvittyään erän alkuminuuttien ahdingostaan ja runnoi ottelun tasoihin ja jatkoajalle. Jatkoaikaa ehdittiin tänään käydä vain parikymmentä sekuntia kunnes IC-puolustus sekoili pallon G-Kooveen Pekka Äijälälle, joka kiitti ja päätti ottelun.

Heikosta avauserästä huolimatta G-Kooveen valmennus löysi ottelusta enemmän hyvää kuin huonoa.
- Tietenkin pitää olla tyytyväinen, kun lyötiin sarjakärki vaikka heikkokin hetki meillä oli. Ryhdistäydyimme hienosti kahteen jälkimmäiseen erään ja pelasimme viisikkoina fiksusti. Pelasimme pelin järkevästi syvään hyökkäyksissämme ja toisaalta omalla hyvällä puolustuspelaamisellamme teimme IC:n maalipaikkojen rakentelun työlääksi.

G-Kooveen voiton myötä kamppailu länsilohkon kärjessä tiivistyi. Tamperelaisjoukkueiden ero sarjan kahdella kärkipaikalla on nyt enää kaksi pistettä IC Akatemian hyväksi. Keskinäisissä peleissä G-Koovee on ja pysyy edellä eli sarjan loppukierroksilla panokset sen kuin kovenevat.

G-Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2008-2009 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.