Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilvekselle hopeaa

 
Ilvekselle hopeaa

GFT voitti ratkaisevan ottelun Spiralilla ja samalla Suomen mestaruuden.

IlvesFS vieraili lauantaina Espoossa ensimmäisessä finaali-ottelussa. Pelin alku oli Ilveksen hyvää rynnistystä ja hyökkäykset painettiin väkisin kohti GFT:n maalia. N. 5 min kohdalla alkoi kotijoukkuekin päästä mukaan taisteluun ja ajassa 08.48 pääsi Salmi merkkausvirheen seurauksena viemään GFT:n johtoon. Ilves kuittasi pelin tasoihin ajassa 16.32 A. Teittisen toimiessa viimeistelijänä. Syötön maaliin tarjosi JP Torvinen. Tauolle siis tasanumeroista 1-1.

Toisen jakson alku oli tasaista ja molemmille joukkueille avautui hyviä maalipaikkoja. Ajassa 26.30 siirsi JP Torvinen Ilveksen johtoon J. Mertasen syötöstä. Maalin jälkeen Ilves oli hetken hätää kärsimässä ja kahden karkean merkkausvirheen seurauksena GFT tuli takaa johtoon 3-2. Ottelun lopussa Ilves yritti kaikin keinoin saada palloa loistavasti torjuneen M. Sareliuksen taakse. Viimeiset n. 3 min peliä painettiin YV:llä GFT-päätyyn, mutta kotijoukkue kesti ja otti voiton maalein 3-2.

Ottelu ratkesi GFT parempaan viimeistelytarkkuuteen ja kokemukseen pelin ratkaisuhetkillä. Tiukka, tasainen futsal-peli, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Täysi katsomo sai mitä halusi ja GFT sai ottelupallon sunnuntain peliin.

Ilveksen tehomiehet: JP Torvinen 1+1, A.Teittinen 1+0 ja Janne Mertanen 0+1

Ilveksen parhaana palkittiin JP Torvinen.

GFT vei myös sunnuntain ottelun nimiinsä

Toisen ja ratkaisevan finaalin alku oli toisinto lauantain pelistä. Ilves hallitsi hieman pelitapahtumia, vaikka myös GFT pääsi muutaman kerran hyvään maalintekopaikkaan. Ilves aloitti maalinteon ajassa 07.44 kun T. Inapshba nosti maalivahdin torjunnan jälkeen pallon varmasti GFT-maaliin. GFT pääsi jakson puolessa välissä hyvin mukaan peliin ja loi painetta Ilves-maalille. Painostus tuotti tulosta kahteen otteeseen. Tosin maaleissa oli hieman tuuriakin mukana, mutta kaikki lasketaan. Ilves kuittasi pelin tasoihin ajassa 17.01 kun S. Kokkonen viimeisteli mv. T. Kallioisen syötöstä. Tauolle numeroissa 2-2. Tuomareista erityisesti T. Onatsun tulkinnat herättivät lämpöä läpi ottelun. No, tilanteita voi nähdä monella eri tavalla.

Toisella jaksolla GFT:n kokemus ja rauhallisuus tuli esiin, kun Ilveksen piti hakea johto- ja voittomaalia. Ilveksellä oli useita hyviä maalipaikoja, mutta GFT iski usein Ilves-painostuksen keskeltä maalin ja sekös söi miestä. GFT puolusti joukkueena koko finaalipelit tarkasti ja viimeisteli paikan saatuaan kovalla prosentilla. Toisen puoliajan edetessä ja GFT:n maalatessa, alkoi homma olemaan taputeltu. Lopussa Ilves yritti YV:llä päästä mukaan peliin, mutta GFT puolusti hyvin ja pääsi useisiin vaarallisiin katkoihin. Ottelun lopputulos 2-6.

GFT:n ykkönen tehoissa oli H.H, mutta miehen ylimielinen käytös ja "Minä olen paras."-huudot ovat aika lapsellisia. Lopussa Ilves-miehillä oli pari tilaisuutta ajaa HH aivan pystyyn, mutta fiksu porukka vaikka tappio olikin tulossa. Toivottavasti HH kasvaa vähän ihmisenä, loistava futsal-pelaaja hän joka tapauksessa on.

Ilveksen tehomiehet T.Inapshba 1+0, S. Kokkonen 1+0 ja T. Kallioinen 0+1.

Ilveksen parhaana palkittiin J. Majamaa.

Kiitos myös Ilves-kannattajille, jotka olivat saapuneet Ilveksen playoff-kotiotteluihin. Tunteiden ääripäitä tarjottiin kahdessa pelissä ja urheilussa löytyy aina voittaja ja häviäjä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIlveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilveksellä mahdollisuus runkosarjan voittoon

Ilves FS palaa kahden tappiollisen vieraspelin jälkeen kotikentälleen, jonne saapuu sarjakakkonen KaDy.

Lue lisää
Tampereen futsalderby, osa 2

Tampereen futsalderby, osa 2

Ilves FS ja ACE iskevät sunnuntaina yhteen kauden toisessa Tampereen Derbyssä.

Lue lisää
Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Sievi murskattu - Ilves FS hurjassa vireessä

Kevätkierros on saanut Ilveksen syttymään hurjaan vireeseen.

Lue lisää
Ilves tappoi samban

Ilves tappoi samban

Ilves FS näytti mistä mestarit on tehty ja nollasi hyökkäysvoittoisesta samba-futsalista tunnetun Tervarit 0-5.

Lue lisää
Ilves lauantaina Ouluun

Ilves lauantaina Ouluun

Futsal-Liigan pelit jatkuvat lauantaina, jolloin Ilves FS matkustaa Ouluun pelaamaan Tervareita vastaan.

Lue lisää
KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy katkaisi Ilveksen voittoputken

KaDy johti ottelua jo 6-1, mutta Ilves FS ei antanut periksi ja kiri toisella puoliajalla Timur Inapsban hattutempulla maalin päähän.

Lue lisää