Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Genoway ja Määttänen tuovat taitoa ensi kauden Ilvekseen

 
Genoway ja Määttänen tuovat taitoa ensi kauden Ilvekseen

Colby Genoway ja Pasi Määttänen tuovat taitoa Ilveksen hyökkäysosastoon ensi kaudella. Molemmat ovat tehneet Ilveksen kanssa  yksivuotisen sopimuksen.

Colby Genoway ilahdutti Ilves-kannattajia jo päättyneen kauden alussa, jolloin hän pelaamissaan 11 ottelussa taiteili tehot 7+7=14 ja oli lähtiessään koko SM-liigan pistepörssin kärjessä. Loppukauden hän pelasi Ruotsin Morassa, jossa hän teki 30 ottelussa 30 tehopistettä. Aikaisemmin Genoway on pelannut yliopistoliigan jälkeen kolme kautta AHL:ssa, jossa tehoja kertyi 217 ottelussa 50+101=151. Genoway liittyy Ilveksen joukkueeseen lokakuussa.

Pasi Määttänen jatkaa Ilveksessä. Hienon kauden pelannut kokenut Ilves-kasvatti on pelannut myös HPK:ssa, Lukossa, SaiPassa ja Ruotsin Elitserienin HV 71 -joukkueessa. Määttänen valittiin kuluneella kaudella Ilves-kapteeniksi ja hän hoiti tehtävänsä hienosti sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

- Määttäsen ja Genowayn saanti joukkueeseemme ensi kaudeksi tuo valtavan määrän taitoa, kylmäpäisyyttä ja hyökkäyspelin johtajuutta. Molemmat pelaajat ovat ns. franchise-pelaajia, joiden ympärille on mahdollista kasata toimivia hyökkäyskoostumuksia, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Colby Genoway

12.12.1983 Morden, Man, Canada
Tiedot

PasiMäättänen

Pasi Määttänen

11.6.1972 Tampere
Tiedot


Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää