Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volley jatkaa välieriin

 
Isku-Volley jatkaa välieriin

Tampereen Isku-Volley selvitti tiensä lentopallon SM-sarjan välieriin kaatamalla Hurrikaani-Loimaan 3-0 (25-20, 25-21, 25-23) neljännessä puolivälieräottelussa ja viemällä koko ottelusarjan nimiinsä voitoin 3-1.

Hurrikaani onnistui pitkittämään puolivälieräsarjaa ottamalla toisesta osaottelusta kotivoiton, mutta sen pidemmälle loimaalaisten yritys ei riittänyt.

- Tämä oli jäätävä esitys meiltä, ei kaverilla ollut mitään mahdollisuuksia, Isku-Volleyn valmentaja Pasi Rautio totesi.

Anssi Vesasen tehot ottelussa olivat huimat 12/+10 ja Lauri Hakalan yhtä vakuuttavat 10/+9. Hakkuri Ryan Owens hoiti oman osuutensa pistesaaliilla 16/+4. Hyviin hyökkäyslukemiin yltänyt Lauri Hakala pelasi koko ottelun flunssaisen Joni Mikkosen paikalla.

- Hyökkäys toimi hyvin ja torjunta- ja puolustuspelimme olivat todella vahvaa varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä. Vaihdot piristivät hieman Hurrikaanin peliä kolmannessa erässä, Rautio arvioi.

Hurrikaanin yleispelaaja Teemu Tolonen ja passari Petteri Laurila joutuivat penkille toisen erän lopussa ja tilalle tulivat Jussi Uusitalo ja Kasper Vuorinen. Uusitalo nosti vielä Hurrikaanin peliin mukaan toisessa erässä ja kirjasi nimiinsä tehot 8/+6, mutta ei onnistunut kääntämään ottelun kulkua.

Välierät alkavat tiistaina 31.3. ja loppuottelupaikka heltiää kolmella voitolla. Välieräparit selviävät vasta ensi sunnuntaina, jolloin Pielaveden Sampo ja Joensuun Riento pelaavat viidennen ja ratkaisevan välieräottelunsa. Tähän mennessä välieriin ovat selvittäneet tiensä Rovaniemen Santasport ja Isku-Volley. Piivolley ja VaLePa sekä Sampo ja Riento jatkavat vielä taistelua.

Välieräottelut: ti 31.3., to 2.4., la 4.4 (tarvittaessa 7.4. ja 9.4.)

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää