Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Mattila Tapparan valmennusryhmään

 
Petri Mattila Tapparan valmennusryhmään

Tapparan päävalmentajaksi palaa sairauslomansa jälkeen viime kaudellakin joukkuetta luotsannut Mikko Saarinen. Saarinen sairastui äkillisesti kauden lopussa, ja perusteellisten tutkimusten jälkeen hänellä on todettu syöpä, joka leikattiin maaliskuussa. Saarisen toipuminen leikkauksen jälkeen on  sujunut odotetusti, mutta varmuuden vuoksi tutkimuksia ja hoitoja jatketaan edelleen. Tämän jälkeen Tappara ei anna enempää tiedotteita koskien Saarisen terveydentilaa.

Uutena miehenä Tapparan valmennusryhmään liittyy 1+2 -vuotisella sopimuksella 39-vuotias Petri Mattila, joka on viimeiset kolme kautta toiminut Kärppien B-juniorien vastuuvalmentajana. 2000-luvun alkupuolella hän toimi viisi vuotta JYPin A-nuorten päävalmentajana, ja sitä ennen JYPin valmennuspäällikkönä. Mattila on lähtöisin alunperin Tampereelta ja aloittanut valmentajauransa jo 1980-luvun puolella Tapparan E- ja D-junioreissa.

Mattila on toiminut ammattivalmentajana kahdeksan vuotta suoritettuaan ammattivalmentajatutkinnon vuonna 2000. Näinä kahdeksana vuotena hänen joukkueensa ovat voittaneet neljä SM-mitalia. Maajoukkueissa Mattila on vuosina 2002-2006 pää- ja apuvalmentajana U18-, U17- ja U16-maajoukkueissa. Maajoukkueessa hän toimi myös samassa valmennusryhmässä Mikko Saarisen kanssa.

Tapparan valmennusryhmässä jatkavat Aleksander Barkov, maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila ja fysiikkavalmentaja Jaakko Kailajärvi.

Pauli Järvinen ottaa vastuulleen kirvesrintojen A-nuorten valmennuksen. Muu johtoryhmä A-nuoriin ratkeaa myöhemmin.

Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää