Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nordic Trophy 2009:n otteluohjelma valmis

 
Nordic Trophy 2009:n otteluohjelma valmis

MALMÖ IF JA RAUMAN LUKKO TURNAUKSEN UUDET JOUKKUEET

Nordic Trophy 2009 kasvaa kahdella uudella joukkueella, Malmö IF:llä ja Rauman Lukolla. Turnauksessa on nyt siis mukana 12 joukkuetta, kuusi ruotsalaista ja kuusi suomalaista. Ruotsalaisjoukkueet ovat Djurgården, Linköping, HV71, Malmö, Färjestad och Frölunda. Suomalaisjoukkueet ovat Jokerit, Lukko, HIFK, Tappara, Kärpät ja TPS.

Tänä vuonna turnaus pelataan kahdessa lohkossa, joissa jokainen joukkue pelaa viisi ottelua. Sijoille 1-4 sijoittuvat joukkueet kummastakin lohkosta jatkavat A-finaalipeleihin Tampereelle 28.-30. elokuuta, ja sijoilla 5-6 olevat joukkueet pelaavat B-loppupelit Ahvenanmaalla 28.-29. elokuuta.

- Nordic Trophyn laajenemisen takia on välttämätöntä järjestää kaksi erillistä lopputurnausta. Tänä vuonna uutta on myös se, että nyt otteluiden voitosta saa kolme pistettä. Jatkamme viime kaudesta niin, että kaikissa otteluissa on neljä tuomaria, sanoo Nordic Trophyn johtaja Bo Lennartsson.

Ensimmäiset ottelut pelataan elokuun 6. päivä, jolloin Djurgården kohtaa Linköpingin, Tappara Frölundan ja Kärpät Malmön. Elokuun 7. päivänä pelataan kaksi ottelua: Jokerit-Lukko ja Tappara-Malmö. Ottelupaikkakuntia ei ole vielä vahvistettu, mutta ne selviävät viimeistään toukokuun puoliväliin mennessä.

Koko Nordic Trophy 2009:n otteluohjelma on nähtävissä turnauksen nettisivulla www.nordictrophy.com.

Nordic Trophy 2009:n junioriturnaus pelataan Linköpingissä 20.-23. elokuuta.

Tapparan tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Henrik Haapala loppukaudeksi Tapparaan

Tappara saa yllätysvahvistuksen loppukaudeksi, kun Liigan viime kauden pistepörssin voittaja Henrik Haapala liittyy kirvesrintoihin. Florida Panthers ja Tappara ovat yhdessä sopineet rikkonaisen kauden pelanneen Haapalan siirtymisestä Tampereelle tämän kauden loppuun.

Lue lisää
Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Hyökkääjä Niko Ahoniemi lainalle TuToon

Alkukauden KeuPa HT:n riveissä vuokralla pelannut Ilves-hyökkääjä Niko Ahoniemi, 21, siirtyy TuTon Mestis-joukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Lue lisää
Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparalle kaksi uutta pelaajasopimusta

Tapparan tulevien kausien sopimuspelaajien listaan lisätään tänään kaksi nimeä: hyökkääjät Kristian Kuusela ja Jarno Kärki.

Lue lisää
Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Brett Bulmer ei jatka Ilveksessä

Ilves ja kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa loppukauden osalta.

Lue lisää
Michael Keränen palaa Ilvekseen

Michael Keränen palaa Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen Michael Keräsen kanssa. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen ja sisältää option kaudesta 2017-18.

Lue lisää
Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Kanadalaishyökkääjä Brett Bulmer Ilvekseen

Ilves on tehnyt sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Brett Bulmerin kanssa. Seitsemäntoista NHL-ottelua pelanneen hyökkääjän sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää