Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

 
Jarno Eränen palaa kehiin cupin ottelussa

Jarno Eränen tulee mukaan Tampereen Pallo-Veikkojen miehistöön joukkueen keskiviikon Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluun. Eränen pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa, kun TPV kohtaa Ylöjärven Räikän kentällä Ylöjärven Pallon.

Viime vuoden tapaan Eränen liittyy TPV:n pelaavaan miehistöön vasta sarjakauden jo käynnistyttyä. TPV:ssa kymppipaitaa kantavaa peluria kiusanneet akillesjännevaivat alkavat nyt olla taaksejäänyttä elämää ja joukkueen mukana jo jonkin aikaa harjoitellut mies on päässyt pelikuntoon. Cupin peli tarjoaa oivan paikan kauden ensimmäisille peliminuuteille.

Paluun myötä nähdään jossain vaiheessa punapaidoissa uudelleen myös Eräsen ja Jussi Kemmon muodostama tutkapari, jotka edellisen kerran pelatessaan yhdessä TPV:ssa vuosina 2002 ja 2003 tekivät kahdella kaudellaan yhteensä 36 maalia.

Ehkä tässä on ratkaisu myös päävalmentaja Juha-Pekka Mäkisen kaipailemaan Kemmon parempaan hyödyntämiseen joukkueen pelissä. Sunnuntain TP-47 –ottelussa Kalle Kankala ja Daniel muodostivat tuloksekkaan tutkaparin. Kemmo hyvistä otteistaan huolimatta on jäänyt vielä ilman tehoja.

- Kankala ja Daniel pelasivat hyvin yhteen jo viime kaudellakin. Nyt pitäisi saada vielä Kemmo paremmin mukaan, Mäkinen näkee.

Keskiviikon Suomen Cupin otteluissa näistä pelureista nähdään kehissä todennäköisesti vain Eränen, sillä TPV:n on pakko säästellä runkomiehistöään vain kaksi päivää myöhemmin pelattavaan PoPa-kamppailuun. Cup otetaan silti vakavasti.

- Lähdemme peliin junnuilla ja niillä, jotka ovat pelanneet vähemmän. Meillä on ohjelmaan merkitty cup finaaliin asti, joten katsotaan, kuinka pitkälle päästään.

Heikolla kokoonpanolla TPV ei silti Vitosen porukkaa vastaan lähde, vaan miehistössä on Eräsen lisäksi useita kokeneempia pelimiehiä. Myös muutama alkukaudesta A-poikien SM-sarjaa pelannut juniori on keskiviikkona kehissä.

Ottelun voittajaa odottaa viidennellä kierroksella Ilves, joka kukisti viikonloppuna omassa neljännen kierroksen ottelussaan Koskenpojat. TPV:n keskiviikon vastustaja Ylöjärven Pallo on aloittanut kautensa Vitosessa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVaraustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Mälkiä palaa Ilvekseen

Mälkiä palaa Ilvekseen

Tampereen Ilves on pestannut päävalmentajakseen, ensi kaudesta alkaen, Heikki Mälkiän (50). Valmennustiimissä jatkavat Juha Pajuoja ja Juha Juujärvi sekä maalivahtivalmentaja Arto Koivisto.

Lue lisää

Haluan osaksi urheilutoimitusta!

Lue lisää