Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trojans haki pisteet Tampereelta

 
Trojans haki pisteet Tampereelta

Vaahteraliigan kauden 2009 avausottelu Pyynikin kentällä keräsi myöhäisotteluun aurinkoisen sään myötä 450 katsojaa lehtereille. Kaikki odottivat millainen maali-ilottelu on edessä muistellen viime kautta.

Turku aloitti palauttamalla Saintsin aloituspotkun ja vyörytti kahdeksalla hyökkäyksellä pallon maaliin. Ilkka Marja-aho otti Billy Hart:in heiton kopiksi ja juoksi hetkeksi nukahtaneen Saintsin takakentän läpi 25 jaardin siivun. Lisäpistepotku epäonnistui ja ennen kuin kaikki yleisöstä olivat paikoillaan, oli tilanne 0-6 Trojansille.

Tässä vaiheessa epäuskoisimmat luulivat, että taas on todellakin edessä hurlumhei ja maaleja tulee liukuhihnalta mutta sitä mukaa kun illan sää viileni tuulen mukana, tiivistyi kummankin joukkueen puolustuspelaaminen.

Ensimmäinen neljännes kului vuorohyökkäyksin, joissa Trojans eteni Gerrard Hamlettin voimin juosten ja Saintsin puolustus pysäytti etenemisen. Saints puolestaan pelasi option-peliä, jossa ensimmäistä otteluaan pelinrakentajana pelannut Veikka Lehtonen kantoi palloa kunnes Turun kivikova puolustus pysäytti etenemisen.

Toisen puoliajan ensimmäisellä hyökkäysvuorolla ensin Saintsin Christoffer Anttila juoksi muutaman jaardin. Sitten Veikka Lehtonen sai heitollaan Anttilan kiinni, joka juoksi 43 jaardia. Parin yrityksen ja yhden Saintsin virheen jälkeen pallo asetettiin alle jaardin päähän Trojansin maalista.
Lehtonen ja valmentaja Carvalho päättivät pelata keskeltä mutta vieraiden puolustus sai tilanteen hallittua. Näin TD jäi todellakin vain senteistä kiinni.

Tuskin kukaan uskoi, että peli oli pelattu, kun toista neljännestä oli käytetty pari minuuttia. Mutta niin vain ottelu eteni vuorohyökkäyksin, jotka kummankin joukkueen puolustus pysäytti.

Vieraiden hyökkäyksestä vastasivat käytännössä kaksikko Hamlett-Hart ja Saintsin hyökkäys eteni pääosin Veikka Lehtosen juoksuin, täydennettynä Christoffer Anttilan ja Andy Bezairen parilla juoksulla.

Kuten sanottua, puolustuspelaaminen oli erittäin hyvää kummallakin joukkueella. Saintsin Christopher Lane oli ottelun taklauskeisari lukemin 7+2 lisäksi kotijoukkueesta kunnostautuivat erityisesti Aleksi Astor 3+6 , Robert Bishop III 4+1 ja Andy Bezaire 4+1. Turkulaisista taklauksia jakelivat eniten J Pennanen 2+4, M Papandreu 3+1 ja I Koiranen 2+2. Lisäksi molemmat säkitykset merkattiin Saintsin pelaajille, Aarno Kaupille ja Robert Bishop III:lle.

Ottelusta jäi kotijoukkueelle paljon hampaankoloon ensi sunnuntain kotiotteluun, jossa vastaan asettuu Roosters Helsingistä. Tuo ottelu alkaa Pyynikillä kello 16.00.

Saintsin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere Saints ry. - logo

Saints - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Tampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Vaahteraliigakauteen valmistautuva Tampere Saints solmi lauantaina 9.1 harjoitusleirin yhteydessä pelaajasopimuksen kokeneen TE Tommi Pinnan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä.

Lue lisää