Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wiss jatkaa TamU:n organisaatiossa

 
Wiss jatkaa TamU:n organisaatiossa

Tampere Unitedin urheilutoimenjohtajan tehtävästä irtisanoutunut Jarkko Wiss toimii jatkossakin TamU:n organisaatiossa. Wiss jatkaa ainakin kuluvan toimintakauden ajan eli 31.7. asti TamU-akatemian rehtorina ja toisena valmentajana. Akatemian vastuuvalmentajan tehtävää hoitaa Tommi Jalkanen.

TamU-akatemia pelaa heinäkuun alussa kaksiosaiset karsintaottelut Talenttiakatemioiden SM-sarjan valiolohkopaikasta ensi kaudelle. Vastaansa joukkue saa KPV Akatemian Kokkolasta.

Wissin ja TamU:n yhteistyön jatkamisesta heinäkuun jälkeen neuvotellaan lisää lähiviikkojen aikana.

- Tässä vaiheessa oli tärkeää saada akatemiatoiminnan kuviot selviksi tämän toimintakauden loppuun asti.  Olemme sopineet Jarkon kanssa, että jatkosta neuvotellaan piakkoin lisää. Ei ole poissuljettua, että hänen roolinsa tässä seurassa jatkossa laajenisi, mutta liikkeelle lähdemme nyt tältä pohjalta, perjantaina Wissin kanssa neuvotellut puheenjohtaja Harri Pyhältö toteaa.

- Olen todella iloinen siitä, että pääsimme Jarkon kanssa sopimukseen yhteistyön jatkamisesta. Hänellä on paljon annettavaa suomalaiselle ja tamperelaiselle jalkapalloilulle. Jarkon kontaktit ja näkemys ovat arvokas lisä Tampere Unitedin toimintaan ja sen jatkuvuuteen. Hän on ollut rakentamassa pirkanmaalaisten seurojen välistä akatemiatoimintaa ja sen vuoksi hänen jatkonsa tässä tehtävässä oli tärkeää.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jarkko Wiss

17.4.1972 Tampere
Tiedot


Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää