Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Deniz Bavautdin kutsuttiin Tampere United Oy:n toimitusjohtajaksi

 
Deniz Bavautdin kutsuttiin Tampere United Oy:n toimitusjohtajaksi

Tampere United Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu tamperelainen Deniz Bavautdin, 56. Hän aloittaa tehtävässä välittömästi.

Bavautdinilla on monivuotinen kokemus liiketoiminnasta ja yritysjohtamisesta niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeksi hän on toiminut Pohjoismaiden suurimman rengasalan ketjun, Dekk Partner AS:n, hallituksen puheenjohtajana Oslossa. Bavautdin on toiminut kansainvälisissä johtotehtävissä useissa Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa. Yli 20 vuoden työkokemuksen aikana hänen toimenkuvaansa on aina kuulunut myös kansainvälisten kontaktien hoitamista ja hänellä on vahvat näytöt etenkin ulkomaisista yrityskaupoista. Bavautdin puhuu äidinkielen lisäksi sujuvasti useita muita kieliä.

Deniz Bavautdinin aiempia työnantajia ovat olleet muun muassa Nokian Renkaat Oyj, Continental AG ja Gislaved AB. Pk-yrityksen johtamisesta hän on saanut kokemusta pienen konepajayritys Mandrel Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana.

Urheilussa Deniz Bavautdin muistetaan pääsarjatason jääkiekkoilijana Ilveksessä ja Rauman Lukossa. Bavautdinilla on myös jalkapallotaustaa. Hän debytoi 15-vuotiaana Raumalla Pallo-Iirojen silloisessa maakuntasarjajoukkueessa.

Kovaan työhön tottunut joukkuepelaaja

Deniz Bavautdin on motivoitunut uuden haasteen edessä. Hän haluaa olla mukana varmistamassa, että Tampereella on jatkossakin menestyvä liigatason jalkapallojoukkue, joka esiintyy säännöllisesti myös Euroopan kentillä.

Omissa johtamismetodeissaan Bavautdin uskoo näkyvän hänen urheilutaustansa.

­Olen kovaan työhön tottunut joukkuepelaaja, joka panee itsensä peliin sataprosenttisesti yrityksen puolesta. Johtajana olen motivoiva ja haastan niin alaiset kuin kollegatkin. Olen mielestäni reilu, mutta vaativa johtaja, Bavautdin kuvaa.

Urheiluliiketoimintaa maailmantalouden taantuma on koetellut ehkä vieläkin kovemmin kuin monia muita toimialoja. Haasteet ovat suuret, mutta Deniz Bavautdin on luottavainen tulevaisuuden suhteen.

­Meidän on käärittävä hihat ja tehtävä entistä enemmän töitä sen eteen, että tuotteemme on kunnossa. Emme halua olla pyytämässä yrityksiltä tukieuroja, vaan tarjoamassa yhteistyötä, josta molemmat osapuolet kokevat hyötyvänsä.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää