Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saints saa vieraakseen puolustavan Suomen mestarin

 
Saints saa vieraakseen puolustavan Suomen mestarin

Hallitseva Suomen mestari Porvoo Butchers saapuu Pyynikin tekonurmelle Tampere Saintsin vieraaksi ensi sunnuntain Vaahteraliigaotteluun klo 16.00.

Edellisellä kierroksella porvoolaiset höyhensivät Roostersin 64-19 edeten juoksemalla 282 jaardia ja heittämällä 133 jaardia. Saints sen sijaan hävisi oman ottelunsa Lappeenrannassa Rajaritareita vastaan pistein 14-3. Tuossa ottelussa Pyhimykset juoksivat 244 jaardia ja heittämällä edettiin vain 57 jaardia.

Porvoon juoksuhyökkäys lepää pelinrakentaja Cedric Johnsonin sekä Josh Briscon ja Markus Haverisen varassa. Kotijoukkue luottaa vankasti option-hyökkäykseen, jossa palloa liikuttaa pelinrakentaja Veikka Lehtonen, jota säestävät muun muassa hyvin liikkuva ja voimakas etenijä Gregory Hough sekä Andy Bezaire.

Johnson sekä Haverinen ovat Vaahteraliigan etenijätilastossa sijoilla viisi ja kuusi, kun Lehtonen löytyy sijalta neljä. Joten todennäköistä onkin, että pallo liikkuu kantamalla lujaa ja pitkälle.

Kotijoukkueen puolustus on pelannut kaikki neljä peliä melko tiiviisti. Taklaustilaston Keisarina kotijoukkueessa on Aleksi Astor 11+17 jota komppaavat Christopher Lane 11+9 ja Andy Bezaire 10+6. Lasse Kankaanpää ja Robert Bishop III ovat kumpikin säkittäneet vastustajan pelinrakentajan kahdesti.

Porvoolaisista taklaustilastoa johtaa Brandon Stiggers 21+6, seuraavina Josh Brisco 12+5 sekä Seppo Ewvaraye 3+3.

Saintsin joukkue on hyvässä kunnossa eikä mitään vakavia loukkaantumisia ole enää sattunut. Myös viimeksi tulleet pelaajat, eli Gregit Hough ja Conti ovat täysin sopeutuneet pyhimysten joukkoon.

Ottelun ratkaisu piilee siinä, kuinka Saintsin puolustus saa eliminoitua porvoolaisten juoksuhyökkäyksen sekä millaisen paineen kotijoukkueen puolustus antaa vieraiden hyökkäyslinjalle ja samalla pelinrakentaja Johnsonille heittojen eliminoimiseksi. Mutta vielä tärkeämpää kotijoukkueelle on saada oma hyökkäys toimimaan loppuun asti, sillä ilman maaleja ei voi voittaa.

Saintsin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere Saints ry. - logo

Saints - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Tampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Vaahteraliigakauteen valmistautuva Tampere Saints solmi lauantaina 9.1 harjoitusleirin yhteydessä pelaajasopimuksen kokeneen TE Tommi Pinnan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä.

Lue lisää