Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saints hakemaan kotivoittoa

 
Saints hakemaan kotivoittoa


Kaikki mukava loppuu aikanaan, niin myös Vaahteraliigan runkosarja 2009. Ensi lauantaina Pyynikin tekonurmelle asettuvat vastakkain sarjan kuudentena majaileva Tampere Saints ja sarjan viidentenä oleva Jyväskylä Jaguaarit.

Ottelu on molemmille melko paineeton, Saints ei voi pudota runkosarjan viimeiseksi ja liipasimelle kun vuoden 2010 liigapaikkoja jaetaan, sen sijaan kotijoukkue jahtaa tosissaan kauden ensimmäistä kotivoittoa. Toisaalta Jaguaarit ei pääse pudotuspeleihin vaikka voittaisikin.

Kummankin joukkueen puolustus on ollut melko samantasoinen, Saintsia vastaan on tehty keskimäärin 33.1 pistettä ja Jaguaareja vastaan 32.4 pistettä. Hyökkäyksissä onkin jo eroa, sillä kotijoukkue on tehnyt pisteitä vain 16.1 keskiarvolla. Tästä kiitos alkukauden kangerteluille, loppukausi on sujunut selvästi paremmin. Vieraat sen sijaan ovat tehneet pisteitä 30.9 pisteen keskiarvolla.

Pelin mielenkiinto kohdistuu kotijoukkueessa Veikka Lehtoseen, joka on edennyt juosten kohtuu mukavia jaardeja. Keskiarvon ollessa 106.9 jaardia / ottelu, viime ottelussa Veikka juoksi 184 jaardia. Jaguaarien paras juoksija on ollut Teemu Löllö, joka on kipittänyt keskiarvolla 58.3 jaardia.

Kun katsellaan heittohyökkäystä on vierasjoukkue eri tasolla, sillä Jaguaarit on edennyt heittämällä 2554 jaardia, kun Saints on edennyt vastaavasti vain 560 jaardia. Eli vastakkain ovat juokseva kotijoukkue ja pääasiassa heittävä vierasjoukkue.

Toinen mielenkiinnon kohde on myös montako säkitystä Saintsin puolustus tekee, sillä tähän asti joukkue on tehnyt 12 ja Jaguaarit 8 säkkiä. Ottelussa on tässä asiassa taisteluparina Saintsin Hannes Jokinen ja Jaguaarien Eric Tupta.

Jossittelut sikseen, kaikki selviää paikan päällä Pyynikillä lauantaina 15.8. alkaen kello 16.00. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ottelusta ja kunnon kahviosta!

Saintsin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere Saints ry. - logo

Saints - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Tampere Saintsille kova vahvistus hyökkäykseen

Vaahteraliigakauteen valmistautuva Tampere Saints solmi lauantaina 9.1 harjoitusleirin yhteydessä pelaajasopimuksen kokeneen TE Tommi Pinnan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää

Vaahteraliiga palaa tauolta viime kauden finalistien komennossa

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga palaa viikonloppuna juhannustauolta.

Lue lisää
Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä.

Lue lisää