Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Kujala siirtyy TPS:n, Mathias Lindström HJK:n riveihin

 
Jussi Kujala siirtyy TPS:n, Mathias Lindström HJK:n riveihin


Tampere Unitedin kokoonpanoon tulee muutoksia loppukauden ajaksi. TamU on sopinut Jussi Kujalan siirtymisestä Turun Palloseuran ja Mathias Lindströmin siirrosta Helsingin Jalkapalloklubin riveihin.

­Olemme avoimesti kertoneet pelaajille seuran tämän hetken tilanteesta ja kaikkien pelaajien kanssa on käyty hyvässä hengessä neuvotteluja sopimusten uudistamisesta. Tässä taloustilanteessa meidän on sopeutettava palkkakustannukset vähentyneisiin tulovirtoihin, Tampere Unitedin toimitusjohtaja Deniz Bavautdin toteaa.

Kaikilla pelaajilla on ollut myös mahdollisuus siirtyä toiseen seuraan.

­Seura on halunnut olla reilu pelaajiaan kohtaan. Tiedostamme kyllä, että kahden runkopelaajan lähtö vaikeuttaa oleellisesti urheilullisen menestyksen hankkimista. Olemme kuitenkin halunneet pitää kiinni siitä periaatteesta, että pelaajia kohdellaan tasapuolisesti. Emme ole halunneet asettaa joillekin pelaajille erilaisia ehtoja kuin muulle joukkueelle.

Kujalan ja Lindströmin roolit joukkueessa ovat olleet merkittäviä niin kuluvalla kaudella kuin aiempien menestysvuosienkin aikana.

­Molemmat pelaajat ovat antaneet paljon tälle seuralle. Nyt oli meidän vuoromme antaa heille mahdollisuus uuteen uraan uudessa seurassa. He ovat kunnianhimoisia pelaajia ja siirtojen myötä he pääsevät edelleen pelaamaan Veikkausliigan kärkijoukkueissa, Bavautdin sanoo.

Koko organisaation kanssa käytävät neuvottelut toiminnan sopeuttamisesta jatkuvat edelleen. Tavoitteena on saada aikaan kustannussäästöjä, joilla seuran taloustilannetta voidaan tervehdyttää. Samaan aikaan jatketaan myös neuvotteluja uusien yhteistyökumppanien ja rahoittajatahojen saamiseksi mukaan Tampere Unitedin toimintaan. Muun muassa toimet osakepääoman korottamiseksi jatkuvat edelleen.

­Odotettavissa oli, että joudumme tekemään kipeitäkin ratkaisuja. Nyt tehdyt pelaajasiirrot ovat ehdottomasti sellaisia. Päämääränämme on kuitenkin varmistaa tamperelaisen liigajalkapalloilun tulevaisuus ja valitettavasti se vaatii isojakin uhrauksia, toimitusjohtaja Deniz Bavautdin myöntää.

Tampere Unitedin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampere United - logo

TamU - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Tatu Miettunen jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Lue lisää