Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorille arvokas kotivoitto Karhuista

 
A-nuorille arvokas kotivoitto Karhuista


Koovee nappasi tärkeän voiton A-nuorten SM-sarjassa, kun Karhut kaatui lauantaina Ylöjärvellä lukemin 10-7 (2-0, 2-3, 6-4). Hyvällä asenteella taistelleen Kooveen voiton takuumiehet olivat hienossa syysvireessä liekehtivät Jussi Luoma (4+1) ja Jari Laaksonen (2+3). Myös hyvin torjunut Pauli Ylänen sekä tutun varmaotteisesti pelannut Jouni Lehtinen ansaitsevat erityismaininnat.

Lauantain peliä leimasi alusta pitäen Kooveen osalta kova tahto taistella sarjapisteistä. Otteluun saatin alle hyvä ja rento valmistautuminen ja avauserä edettiinkin Kooveen ollessa vahvasti ohjaimissa. Karhut toki väläytteli jo avauserässä huippuvaarallista vastahyökkäyspelaamistaan, mutta erän ainoista osumista vastasivat isäntien Ville Salomäki ja Jari Laaksonen.

Vähällä hyökkäyspeliajalla avauserässä ollut Karhut sai vähitellen rytmistä kiinni toisen erän aikana. Porilaiset iskivät vaarallisen näköisiä nopeita hyökkäyksiä Kooveen keskialueen pallonmenetyksistä, mutta maalintekoyritykset kilpistyivät kerta toisensa jälkeen isäntien maalivahdin Pauli Yläsen loistotorjuntoihin. Koovee ehti karata jo 4-0 johtoon ennenkuin Karhut sai kuparisensa rikki.

Vierailijat saivat avausosumastaan vahvan piristysruiskeen pelaamiseensa ja toisen erän loppu sekä kolmannen alkuminuutit mentiin vahvasti porilaiskomennossa. Isäntien valmennusporras arveli omiensa kipsaantuneen porilaisten tehohetkestä.
- Tuo 4-1 kavennus ei vielä suurempia ongelmia meille aiheuttanut, mutta kaverin toinen osuma toi Karhuille selkeästi uuden vaihteen silmään ja meidän peli meni hetkellisesti aika väkinäiseksi ja meidän avauspelaaminen oli samalla aika arkaa.

Kovalla tahdolla liikkellä ollut Koovee sai kuitenkin rivinsä korjatuksi vaikka vierailijat ehtivät käydä kolmannen erän alussa kertaalleen jopa maalin johdossa. Pienten viisikkomuutosten jälkeen komento kenttätapahtumissa palautui nopeasti kotijoukkueelle ja arvokkaat sarjapisteet jäivät lopulta Tampereelle.

Kooveen valmennus korosti pelin päätyttyä, että tärkein avain voittoon oli tänään erityisesti kova tahtotaso.
- Oli mieltä lämmittävää huomata kuinka koko joukkue teki tänään töitä yhteisen edun eteen. Meille tulee vielä luvattoman paljon virheitä pelin avaamisessa ja se poikii vastustajalle turhaan vastahyökkäyksiä. Kuitenkin viimeisen viikon aikana meidän hyökkäysalueen hyökkäyspelaaminen ja oman alueen puolustaminen ovat menneet kovasti eteenpäin. Kaikki kunnia myös vastustajalle. Otimme tänään täyden pistepotin hyvältä joukkueelta.

Seuraavaksi Koovee matkustaa ensi torstaina TPS:n vieraaksi Turkuun. Lauantaina tamperelaiset ylsivät kauden selkeästi parhaaseen suoritukseensa ja siitä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa koitosta.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää