Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveella täyden pistepotin viikonvaihde

 
Kooveella täyden pistepotin viikonvaihde


Kaksi ottelua ja täydet neljä pistettä. Siinä Kooveen saldo miesten salibandyliigassa kuluneena viikonloppuna. Tamperelaiset jyräsivät ensin lauantaina sarjanousija OLS:n Kaukajärvellä lukemin 7-0 (2-0, 4-0, 1-0) ja sunnuntaina voitto lohkesi Josbasta Joensuussa maalein 4-6 (1-2, 1-2, 2-2). Voittojensa ansioista Koovee nousi salibandyliigassa jo sarjakakkoseksi.

Murheellisen Classic-tappion jälkeen Koovee oli hakenut terävyyttä otteisiinsa hienosäätämällä puolustuspelaamistaan. Jo lauantai näytti, että tehdyt muutokset olivat toimivia, sillä oululaisten haaveet sarjapisteistä kilpistyivät heti alkuunsa isäntien onnistuneeseen viisikkopuolustukseen. Kun maalissa Olli Tuomarla oli vielä loistavalla pelipäällä niin ainekset harvinaiselle nollapelille oli kasassa.

Koovee karkasi lauantain ottelussa tavoittamattomaan 6-0 johtoon ottelun toisessa erässä ja ottelu oli tamperelaisten hallinnassa alkuvihellyksestä lähtien. Päävalmentaja Arto Riihimäki kiitteli lauantain ottelun jälkeen pelaajiaan uhrautuvasta suorituksesta.
- Jaksoimme läpi ottelun tehdä puolustussuuntaan töitä viisikkona ja pienet muokkaukset puolustuspelitavassa osoittautuivat heti toimiviksi, pohdiskeli Riihimäki.

Sunnuntaina Joensuussa manselaiset jatkoivat samoilla eväillä. Lauantaina hyvin toiminut viisikkopuolustus pysyi joukkueen pääteemana. Koovee onnistuikin pysymään hyvin teemassaan, sillä aina vaikealta Joensuun reissulta irtosi täydet sarjapisteet ja tasaviisikoin vastustaja pääsi maalaamaan ainoastaan kaksi kertaa.

Pitkän bussimatkan jäljiltä kentälle marssi sunnuntaina hieman kohmeinen Koovee ja Josba hallitsi hienokseltaan ottelun ensimmäistä kymmenminuuttista. Vähitellen ote siirtyi kuitenkin vierasjoukkueelle ja Teemu Jaakkolan ajassa 16.36 iskemän avausmaalin jälkeen Koovee pysyi johdossa ottelun päätössummeriin saakka.

Illan ehdoton Koovee-hahmo oli 3+1- tehot paukutellut Veli-Matti Luukko. Tamperelaisten tehomies kiitteli päävalmentajan tapaan koko viikonlopun uhrautuvasti puolustanutta joukkuetta.
- Vaikka jalat oli pitkän bussimatkan jälkeen hieman tukkoiset niin alusta asti jaksettiin puolustaa tiiviisti. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin sen selvemmin homma oli meidän hanskassa, kertoi Luukko.

Seuraavaksi Koovee kohtaa salibandyliigassa Happeen. Jyväskyläläiset saapuvat Kaukajärvelle ensi sunnuntaina 18.10 ja ottelu alkaa tuolloin klo 17.00. 

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää