Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikonloppuna vastassa KaDy ja Mad Max

 
Viikonloppuna vastassa KaDy ja Mad Max

Futsal-Liiga pyörähtää ensi viikonloppuna eteenpäin kahden ottelukierroksen verran ja Ilveksellä on molempina päivinä kotiottelu. Lauantaina Ilveksen vieraaksi saapuu jyväskyläläisen sarjanousija Kampuksen Dynamon (KaDy) ja sunnuntaina vuorossa on paikalliskamppailu valkeakosken Mad Maxia vastaan.

Ilves FS aloitti Futsal-Liigan kahdella vierasottelulla. Tuloksena oli 4-0 tappio Tervareille Oulussa ja 2-1 voitto FT Kemi-Torniosta. Voitto-ottelun sankareita olivat loistopelin maalissa pelannut Tuomas Kallioinen sekä Ilveksen maalit viimeistellyt Matti Anttonen. Maalinteko tuotti joukkueelle ongelmia, sillä kaksi tehtyä maalia kahdessa ottelussa ei ole futsalissa juuri mitään. Puolustussuuntaan Ilveksen peli näytti kuitenkin paremmalta. Tervaritkin tekivät kolme maalia vasta ottelun lopussa Ilveksen jahdatessa tasoitusta.

Tulevan viikonlopun vastustajat KaDy ja Mad Max ovat Ilvekselle tuttuja tämän kauden harjoitusotteluista. Ilves hävisi ennen kauden alkua maajoukkuevalmentajien Jouni Pihlajan ja Pasi Alatörmän johtamille Maxeille kahdesti, mutta KaDy kaatui komeasti lukemin 4-0.

Lauantain vastustaja KaDy aloitti liigapelinsä kotiottelulla Mad Maxia vastaan ja avasi samalla myös pistetilinsä 3-3 tuloksella. Sarjanousijalle tyypillisesti KaDy pelasi suurella innolla ottelussa ja tulee varmasti hyvin latautuneena myös Ilvestä vastaan.

Harjoitusottelussa Ilvestä vastaan loukkaantumisista kärsinyt KaDy oli liikkeellä suppealla kokoonpanolla, mutta lauantain ottelussa heillä pitäisi olla liki kaikki avainpelaajat rivissä mukana. Kyseessä onkin KaDy:lle hyvä tasonmittaus viime vuoden hopeajoukkuetta Ilvestä vastaan, eikä nousijajoukkueelta luulisi näyttöhaluja puuttuvan.

Sunnuntaina Ilvestä vastaan astelee tutumpi vieras vuosien varrelta, paikallisvastustaja Mad Max. Viime vuosina Ilves on joukkueista ollut niskan päällä voittaen myös viime kauden molemmat liigakohtaamiset.

Täksi kaudeksi Maxit ovat kuitenkin vahvistuneet huomattavasti. Maajoukkuetason tulokkaita löytyy niin valmennuspuolelle kuin myös pelaajistoon. Mad Maxin valmennusvastuun kantavat tällä kaudella Ilvestäkin useat vuodet valmentaneet Pihlaja ja Alatörmä ja pelaajarinkiin ovat liittyneet maajoukkuepelaajat Juha Ojanperä, Jaakko Laitinen ja Joni Pakola. Harjoitusotteluissa hyvässä vireessä olleet Maxit päihittivät Ilveksen kahdesti, joten sunnuntaina ottelussa Ilveksellä on revanssin paikka.

Ilves FS lähtee kauteen 2009-2010 Futsal-Liigan maratontaulukon kärjessä, mutta viime kauden mestari GFT hengittää jo niskaan. Ilveksellä, GFT:llä ja FTK:lla on kaikilla kolme suomenmestaruutta, joten alkavan kauden panoksena on mestaruuden lisäksi myös maratontaulukon kärkipaikka.

Tervetuloa kannustamaan Ilves FS maratontaulukon kärkeen myös ensi kaudeksi!

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen palaa Ilvekseen

Tomi Lahtinen siirtyy takaisin Akaa Futsalista Ilvekseen kaudeksi 2020-2021.

Lue lisää
ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

ACE jatkosopimuksiin Jumiskon ja Seppälän kanssa

Nopeajalkainen laitapelaaja Juho Jumisko ja toppari Valtteri Seppälä ovat tehneet jatkosopimukset seuran kanssa kaudelle 2020.

Lue lisää
Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS ja Sievi FS julkistivat valmentajasopimuksia

Ilves FS kiinnitti kokeneen pitkän linjan futsalmiehen Matti Anttosen valmennusryhmäänsä. Anttonen valmensi miesten Liigassa viimeksi Leijona Futsalin pronssimitaleille 2016–17, minkä jälkeen hän on ollut Ilves FS:n naisten liigajoukkueen taustoissa.

Lue lisää
Ilves haki voiton Espoosta

Ilves haki voiton Espoosta

Ilves ja GFT kohtaavat toisena peräkkäisenä keväänä puolivälierissä. Viime vuonna Ilves jatkoi välieriin, GFT lähti kesälomille.

Lue lisää
PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

PJK keskiviikkona Leijona Futsalin vieraaksi

Viime kevään hopeamitalisti Leijona Futsal on tehnyt joulutauon jälkeen - Petri Grönholmin takaisin rosteriin saatuaan - vakuuttavaa jälkeä voittamalla selkein numeroin kaikki viisi otteluaan.

Lue lisää
Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves murjoi kotikentällään SoVon

Ilves karkasi ottelussa jopa 5 - 0 johtoon. SoVon puolustuspeli kesti huonosti hyvävireisen Ilveksen vieraana.

Lue lisää